Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Crna hronika

TRI PUTA ZA GODINU DANA!


Novogodišnja noć je obično na radost, ali dešavaju se i nezgode. Jedna saobraćajna, na sreću bez većih posledica, dogodila se u ulici Nikole Tesle u Srbobranu, preko puta.nekadašnje kasarne.


Vozač automobila je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u znak koji se nalazi pored puta. Kao što vidite na fotografijama znak je isčupan iz zemlje, ali na sreću sve je prošlo bez većih posledica, koliko smo uspeli da saznamo.

Ovo je treći put u poslednjih godinu dana kako vozači naleću vozilima na ovaj znak, potvrdio nam je jedan od komšija koji živi u neposrednoj bilizini. Jednom prilikom osim znaka oštećen mu je i automobil koji je bio parkiran ispred kuće, a ovaj put komšija je imao sreće, jer automobil koji je naleteo na znak zaustavio se ispred komšijinog auta koji je bio parkiran ispred kuće.

- Nema deset dana kako je znak postavljen, nije moje da govorim gde će biti znak, ali očigledno da ovde nešto nije u redu čim evo već treći put za godinu dana vozači naleću na njega. Predložio sam poslednji put kada su ga postavljali da ga postave niže, ali kazali su mi da postoje propisi i da oni moraju da ga postave tu gde im je rečeno. Videćemo šta će biti, ali ovo sigurno nije dobro. Na sreću do sada niko nije stradao, nadajmo se samo da će tako i ostati, kaže naš sagovornik.

Dva puta vozila su se kretala u pravcu Vrbasa, a jednom prilikom vozilo koje je izletelo sa puta i udarilo u ovaj znak išlo je iz pravca Vrbasa.

  

Postavio: Administrator dana 2022.01.01   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 43
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen