Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/3579/pune-tribine-obeleile-ovogodinji-turnir-u-malom-fudbalu/

Verzija za tampu / To ScreenviewPUNE TRIBINE OBELEŽILE OVOGODIŠNJI TURNIR U MALOM FUDBALU!


Večeras u Sportskoj hali Srbobran smo gledali i pratili polufinalne utakmice Memorijalnog turnira „Jovica Tešić Jole“. Dosta zanimljivih i kvalitetnih poteza i golova obeležili su pretposlednji dan novogodišnjeg turnira. Pobednici večerašnjih duela prošli su u finale i boriće se za titulu turnira u svojim kategorijama.


Današnji rezultati:

Mlađi pioniri:

TOV mix – One team 0:1

S print - Trijumf 021 1:0

Stariji pioniri:

Mile Dekor – No name 0:2

Front lajnersi – FK Napredak Nadalj 4:1

Veterani:

Gradina sistem – Leteci Holanđanin 1:1 (1:3 nakon penal serije)

Mastersped – Hajduk Kula 2:2 (3:2 nakon penal serije)

Seniori:

Čekićari – FK Srbobran 1:2

Agromaus – Mistik laminati Bečej 0:3

Nakon svih mečeva grupne i nokaut faze saznaćemo ko je najviše zaslužio da stavi pehar u svoje vitrine. Nagrade su obezbeđene i sve je spremno da se finalno veče obeleži kako dolikuje. Pored borbe za prvo mesto, odigraće se i mečevi za utešno treće mesto.

Po svemu sudeći publika je zadovoljna organizacijom i kvalitetom sad već tradicionalnog novogodišnjeg turnira što nam pokazuju i pune tribine sportske hale, a organizator očekuje i veliku posećenost tokom finalnog dana. Turnir je humanitarnog karaktera, a na ulazu u halu nalazi se kutija sa dobrovoljnim prilozima.

Kupovinom tiketa od 100 dinara učestvuje se u humanitarnoj akciji ali i u nagradnoj igri sa mnogobrojnim nagradama. U finalu gledaćemo pravi fudbalski spektakl i očekuju nas mečevi u kojima se neće znati pobednik do samog finiša. O terminu finalnog dana ćemo vas naknadno obavestiti.

B.Š.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign