Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/3583/pobednici-turnira-u-malom-fudbalu-ekipa-iz-beeja/

Verzija za štampu / To ScreenviewPOBEDNICI TURNIRA U MALOM FUDBALU - EKIPA IZ BEČEJA


Pred prepunim tribinama juče su odigrane finalne utakmice Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu "Memorijal Jovica Tešić Jole". Finalna utakmica u kategoriji seniori bila je samo potvrda kvaliteta pobednika turnira. Rezultat 8.0 to bez sumnje potvrđuje. FK Srbobran bili su slab i nedorastao protivnik za bečejski "Mistik laminati".


Završen je Memorijalni turnir „Jovica Tešić Jole“ i dobili smo najbolje ekipe u svakoj starosnoj kategoriji. Svaka ekipa je došla sa ciljem da pobedi i osvoji srbobranski novogodišnji tunir u futsalu, ali znanje pobednika je preovladalo i pehar je otišao na sigurno mesto.


Mlađi pioniri su započeli dan i pokazali kakav talenat se nalazi u njihovim nogama. Podeljene su medalje i pehari za najbolje i individualne nagrade za vođe svojih timova.


Utakmica za prvo mesto je bila neizvesna do samog kraja ali ekipa One team je slavila rezultatom 0:1 protiv S printa.


1. mesto – One team
2. mesto – S print
3. mesto – Trijumf 021
Najbolji golman – Uroš Kojić (One team)
Najbolji strelac – Aleksa Kojić (One team)
Najbolji igrač – Todor Brankov (S print)
Posebnu nagradu za najmlađu ekipu dobio je tim Naša priča.


Stariji pioniri u kojima se već gradi ozbiljan fudbaler su priredili pravi derbi i nakon penal serije smo saznali ko odnosi zlato i glavnu nagradu. Ekipa No name je slavila protiv Front lajnersa nakon penala – 2:2 (rezultat tokom regularnog dela igre) i u penalima je bilo 2:1 u korist ekipe No name.  Za treće mesto ekipa Mile dekor je slavila takodje nakon penala (2:2, 3:2)


1.    mesto - No name
2.    mesto - Front lajnersi
3.     mesto - Mile dekor
Najbolji golman: Nikola Popčević (No name)
Najbolji strelac: Andrija Makaji (Front lajnersi)
Najbolji igrač: Stefan Suvajčević (No name)


Iskusni veterani su svoje dugogodišnje fudbalsko umeće preneli na srbobransku publiku i sjajnim potezima i golovima pokalazi lep futsal. Ekipa Masteršpeda je slavila u finalu protiv ekipe Leteći Holanđanin rezultatom 2:3 i poneli titulu i vaučer za sobom.


1.    mesto – Masteršped
2.    mesto – Leteći holanđanin
3.    mesto – Gradina sistem
Najbolji golman: Stojan Šibul (Masteršped)
Najbolji strelac: Zoran Zukić (Masteršped)
Najbolji igrač: Igor Mićunović (Leteći holanđanin)


Organizator je priredio pravi spektakl pre finalne i poslednje utakmice te večeri. Uz intoniranje himne „Bože pravde“ i specijalan ulazak igrača na teren priređeno je prava atrakcija. Ekipa „Mistik laminati Bečej“ je pokazala svoju nepokolebljivost i opravdala sva nagađanja da će baš ta ekipa osvojiti novogodišnji turnir. Slavili su protiv ekipe FK Srbobran rezultatom 0:8 i osvojili turnir u kategoriji seniora. Iznenađenje turnira je ekipa Čekićari koji su uzeli zahvalno treće mesto i porazili ekipu Agromaus rezultatom 3:1


1.    mesto – Mistik laminati Bečej
2.    mesto – FK Srbobran
3.    mesto – Čekićari
Najbolji golman: Martin Marinković (Mistik laminati Bečej)
Najbolji strelac: Predrag Radovanović (FK Srbobran)
Najbolji igrač: Novaković Marko (Mistik laminati Bečej)


Humanitarna nagradna igra nije izostala i podeljene su lepe nagrade u vidu letovanja, večera, pića i sličnog. Značaj  humanitarnih akcija je veliki i zahvalnost za doprinos istim se ne može izostaviti i zanemariti.


Turnir za ovu sezonu je završen. Organizator se zahvaljuje publici na svim prenetim aplauzima i posećenosti. Dobili smo najbolje timove i pojedince koji će sledeći put pokušati da odbrane titule ili ćemo dobiti nove najbolje ekipe i pojedince. Vidimo se sledećeg decembra na tribinama!
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign