Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Vesti

A SAD ADIO!


Odbornici danas usvojili rebalans budžeta i na simboličan način ovoj sednici dali poseban značaj, jer je nakon nje održan koktel. Bila je ovo poslednja sednica u ovom skupštinskom sazivu.


 

 

Opštinsko veće predložilo je, a većina bez rasprave, danas na sednici SO Srbobran usvojila je prvi rebalans budžeta za ovu godinu. Obrazloženje je dao predsednik opštine Zoran Mladenović.

Sednica sama po sebi nije bila naročito zanimljiva, jer na dnevnom redu bilo je svega nekoliko tačaka, a izostao je radio prenos, pa mnogi odbornici nisu ni osetili potrebu da govore, odnosno govornicu iskoriste u svrhu medijske promocije. Benigna rasprava vodila se oko JKP GRADITELJ oko izmene i dopune godišnjeg programa poslovanja za ovu godinu.

O izmena je govorio vd direktor Neško Čestić, a replicirali su mu odbornik Željko Bogojević i član Opštinskog veća Jovan Tutorov. 

U okviru odborničkih pitanja Skupštini se obratila Svetlana Đorđin koja je tražilla od JKP Graditelj detaljnu informaciju o akciji hvatanja napuštenih životinja u našoj opštini koja se dešavala protekle nedelje, a nakon završetka sednice, održala je i konferenciju za medije na tu temu, kao predsednica Udruženja za zaštitu prava životinja "Bak".

Na kraju današnje sednice, predsedavajući Radivoj Paroški, uz obrazloženje da je ovo bila poslednja sednica u ovom sazivu, jer nam predstoje izbori 24.aprila, sve odbornike, pozvao je na koktel u malu salu opštine.

  

Postavio: Srbobran.net dana 2016.04.15

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 73
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen