Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

KOBASICIJADA U PETAK U NOVOM SADU!


Poslednja promocija 38. Kobasicijade održaće se u Novom Sadu na Trgu republike, pored Riblje pijace u petak 18.februara. Početak je u osam ujutro, a očekuje se velika poseta, jer biće ovo ponovni susret sa Novosađanima ponovo posle dve godine.


Tokom predhodna dva petka održane su promocije u Somboru i Subotici i na obe smo sjajno primljeni, tako da smo se u Turiju vratili praznih ruku, sve što smo poneli smo i prodali. Nema razloga da tako ne bude ove godine i u Novom Sadu, kažu iz Udruženja Kobasicijada.

Na Trgu pored riblje pijace, u petak će biti postavljene mesarske kućice, a svi koji dođu moći će da se uvere zbog čega je Kobasicijada dobila pravo da nosi oznaku "Najbolje iz Vojvodine".

- Cene svežih, sušenih i roštilj kobasica su promotivne  i jedva čekamo petak da se sretnemo sa našim dragim Novosađanima, da im ponudimo naše nadaleko čuvene turinske kobasice i da ih pozovemo na 38. Kobasicijadu u Turiju, kaže za naš sajt Željko Popoić iz Udruženja Kobasicijada.

Podsetimo ovogodišnja Kobasicijada u Turiji održava se od 25. 02. do 27.02. Kompletan program manifestacije možete da vidite na plakatu. Zvezda ovogodišnje Kobasicijade je Saša Matić koji će održati koncert u subotu uveče, a dan ranije održaće se takmičenje u pravljenju svežih kobasica. Prijave ekipa su još uvek u toku, pa iskoristite priliku i prijavite se što pre. Veliku kobasicu kojom pomeramo rekord u dužini, ove godine produžili smo za jedan metar tako da će biti na prodaju i dugačka 2.038 metara. U centar sela, ispred bine biće pred goste doneta u subotu tačno u podne.

- Dragi Novosađani, čekamo vas i vidimo se u petak 18.02. na Trgu republike kod Riblje pijace od ranih jutarnjih sati. Dođite da zajedno uživamo u ukusu turinskih kobasica, poručili su na kraju iz Udruženja Kobasicijada.

Za sve potencijale izlagače i prodavce, obaveštenje da je počela rezervacija prodajnih za našu manifestaciju koja se održava 25,26,27.02.2022. u Turiji
Za sve informacije na raspolaganju su vam telefoni:

021/731-279 732-888 Bogdanka Đisalov i Žarko Tatić.

Podatke za rezervaciju (ime, prezime, adresa, br.l.k.) u dokaz o izvršenoj uplati slati na e-mail:

cst.srbobran@eunet.rs

  

Postavio: Administrator dana 2022.02.13

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 21
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen