Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

SRBOBRAN.NET OBARA SOPSTVENE REKORDE


Poslednje rangiranje koje je sproveo najpoznatiji svetski pretraživač za rangiranje sajtova, Alexa.com još jednom je potvrdilo da je Srbobran.net portal koji svojim uticajem privlači pažnju i čija publika i dalje raste.


Na osnovu podataka koji su dostupni javnosti, Alexa.com rangirao je Srbobran.net na 1.506.102. mesto u svetskim okvirima na takozvanom World Wide Web-u.

Trenutno u Srbiji naš portal rangiran je među prvih hiljadu sajtova i to na poziciju 849.

Na Ex Yu području Srbobran.net zauzima ništa manje značajno 2100. mesto, dok je u kategoriji regionalnih sajtova u Srbiji na odličnom 10. mestu. Ispred nas na ovoj Top listi su samo dva sajta iz Beograda, dva subotička, dva niška, dva novosadska portala i jedan portal sa područja Pančeva.

Ovaj rezultat pokazuje ispravnost svega što radimo i daje nam za pravo da nastavimo da radimo u istom pravcu. Veliku zahvalnost dugujemo svim saradnicima koji doprinose da naš portal bude ovako visoko pozicioniran iako se iskljulivo bavimo lokalnim temama jedne male sredine, a pre svega Vama,, našim posetiocima koji nam dajete svih ovih godina podršku i svojim prisustvom dajete putokaz kuda dalje, ali i ukazujete na greške koje treba da u budućnosti ispravimo. Još jednom hvala Vam i ponosni smo na Vas. Idemo dalje...

  

Postavio: Administrator dana 2022.02.17   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 23
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen