Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

REKONSTRUISANA POLITOVA ULICA


Putari koji su zaduženi za održavanje puteve u našoj opštini danas su završili rekonstreuisanje puta u Politovoj ulici. Puz je kompletno presvičen novim asfaltom.


Po završetku radova u Politovoj ulici, radnici koji izvode radove na rekonstrukciji puteva u našoj opštini, krenuli su dalje da rade. Kako saznajemo, na redu je krpljenje udarnih rupa, kojih da budemo pošteni, nakon ovih zimskih meseci nije malo.

- Radimo domaćinski, važno je da osim novih projekata koje smo započeli i koje planiramo, održavamo i ovo što imamo kako bi građanima maksimalno izašli u susret, rekao nam je predsednik opštine Radivoj Debeljački i dodao:

- Podjednako vodimo računa o infrastrukturi u sva tri naseljena mesta naše opštine i tu nema razlike. Gledamo da ravnomerno rasporedimo sredstva i izađemo u susret svim građanima Srbobrana, Turije i Nadalja. U toku sledeće nedelje očekujemo početak radova na rekonstrukciji ulica u Turiji, a odmah nakon toga i rekonstrukciju ali i izgradnju novih ulica u Nadalju, koje nažalost dugi niz godina nisu bile asfaltirane. 

Postavio: Administrator dana 2022.02.18

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 53
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen