Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / DruÅ¡tvo

DEBELJAČKI DANAS POSETIO SVE VRTIĆE U OPŠTINI


U pratnji svojih saradnika predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački danas je bio gost predškolske ustaniove "Radost". Prilikom posete obišao je svih devet vrtića u sva tri naseljena mesta.


Predškolska ustanova "Radost" danas je svečano i radno obeležila svoj dan. Osnovana 1956.godine, postepeno se razvijala i uvećavala. Danas radi u devet objekata od kojih su sedam u Srbobranu i po jedan u Turiji i Nadalju. Na čelu ove ustanove je Biljana Bajić, koja je danas dočekala opštinsku delegaciju i bila domaćin predsedniku Debeljačkom i njegovim saradnicima, koji su svoj deci u vrtićima darivali slatke poklončiće.

- Posetili smo svaki vrtić i to na današnji dan kada se obeležava 66 godina od osnivanja Predškolske ustanove 'Radost'. Uverili smo se da se objekti ponovo obnavljaju i to je nešto što smo obećali našim građanima, roditeljima i deci pre svega. Na nekoliko pozicija smo konstatovali da ima razloga za uređenje i obnovu i sada sve to realizujemo. Obezbedili smo šest miliona dinara i ovaj novac se ovih dana usmerava u kompletno uređenje fasada objekata, zamenu stolarije, zatim uređenje pešačkih staza i parking prostora, kao i uređenje dvorišta u kojim se deca igraju, kazao je prilikom posete Debeljački i dodao:

- Posebna pažnja u ovom trenutku je usmerena na vrtić 'Palčić', koji je kroz široku rekonstrukciju dobio nove prozore, novu izolaciju i fasadu, nove prilaze za pešake i prostor za parkiranje. I ovaj objekat je bio funkcionalan, ali smo želeli da našoj deci obezbedimo najbolje uslove za boravak i rad u vrtićima", rekao je nakon obilaska svih devet vrtića predsednik opštine Srbobran. Svi radovi koji su u toku trebali bi biti okončani u narednih mesec dana.

Zajedno sa Debeljačkim vrtiće su obišli Milena Alargić, predsednica SO Srbobran, Julkica Popović, Jovica Andrić i Kristijan Kočiš, članovi Opštinskog veća, zatim Slobodan Subić i Ninoslav Jokanović ispred Saveta MZ Srbobran, Miloš Jovanović ispred Saveta MZ Turija, te Dejana Aleksijević ispred Saveta MZ Nadalj.

Objekti PU “Radost”:

Objekat "Snežana" u Srbobranu, u ul. Jovana Popovića br. 9 (gde se nalazi i sedište Ustanove)
Objekat "Palčić" u Srbobranu, u ul. Nikole Tesle b.b.
Objekat "Bambi" u Srbobranu, u ul. Laze Kostića br. 26
Objekat "Crvenkapa" u Srbobranu, u ul. 19. oktobra br. 58
Objekat "Barbi" u Srbobranu, u ul. Skopljanskoj br. 11
Objekat "Pčelica" u Srbobranu, u ul. Miloša Obilića br. 70
Objekat "Čuperak" u Srbobranu, u ul. Ratarskoj b.b.
Objekat "Pepeljuga" u Turiji u ul. Vuka Karadžića br. 8
Objekat "Bubamara" u Nadalju, u ul. Dr. Lazara Rakića br. 30 

Postavio: Administrator dana 2022.03.20

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 59
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen