Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

UPIS PRVAKA U OŠ "VUK KARADŽIĆ"


Osnovna škola „Vuk Karadžić“ obaveštava sve roditelje budućih đaka prvaka da je odredila termine za upis u prvi razred osnovne škole u školskoj 2022/2023. godini. Termini za svako dete nalaze se na pozivnicama za upis koje ste dobili od svog vaspitača u vrtiću, kaže se u sopštenju i dodaje:


Svi roditelji se pozivaju da upišu svoje dete na internet portalu ezaazivanjeupisa@mpn.gov.rsi da pri tom unesu datum i vreme sa pozivnice.
Zahvaljujući ovakvom načinu upisa, roditelji nisu u obavezi da donesu u školu nijedan papirni dokument deteta (Izvod iz Matične knjige rođenih, Potvrdu o prebivalištu i Uverenje o lekarskom pregledu, osim u slučaju kada je sistematski pregled obavljen u privatnim klinikama), jer će ih škola sama pribaviti kroz ovu aplikaciju po službenoj dužnosti. Time je roditeljima učinjena značajna olakšica.


Ukoliko imate bilo kakvih poteškoća prilikom upisa na navedenom portalu, pozovite informatičara škole Sinišu Fehera na broj telefona i u terminima koji vam je naznačen na pozivnici i on će u dogovoru sa vama prijaviti vaše dete.


Takođe vas molimo da na dan testiranja ponesete popunjene anketne liste koje ste takođe dobili uz pozivnicu.


Iskreno preporučujemo upis u produženi boravak naše škole u kome deca provode vreme dok su roditelji na poslu i uče na kvalitetan način. Pored kuvanog obroka – ručka, koji se sprema u našoj školi, deca imaju stručnu pomoć učitelja pri izradi domaćih zadataka, a potom slobodno vreme provode u igri, kreativnim radionicama i stvaralačkim aktivnostima. Produženi boravak uređen je i opremljen po meri deteta, te je na taj način kreirana topla, porodična atmosfera.


OŠ „Vuk Karadžić“ željno iščekuje svoje buduće đake i raduje se prvom susretu sa njima. Vidimo se! 

Postavio: Administrator dana 2022.03.28

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen