Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

DEBELJAČKI NA KOŠARKAŠKOM TERENU U NADALJU


Zahvaljujući opštinskim sredstvima Nadalj je dobio novi košarkaški teren, a danas su bili da vide kako je teren izgrađen Radivoj Debeljački, predsednik opštine i njeovij saradnici Jovica Andrić i Todor Šimpraga. Takođe obišli su radove na asfaltiranju ulica u Nadalju.


Teren se nalazi u centru sela iz zgrade Mesne zajednice tako da je deo sadržaja koji već postoje u neposrednoj blizini, a namenjeni su deci i mladima.

- Ovo je tek jedan u nizu terena za basket koji su napravljeni ili rekonstruisani u opštini. Podsetiću, u Srbobranu imamo renoviran teren na Rekavici, zatim teren iza sportske hale, i na dečijem igralištu "Naša priča". Želimo da svi postojeći tereni budu u reprezentativnom stanju, ali i da tamo gde ih nema, a građani to zatraže, budu izgrađeni novi, rekoa je Debeljački prilikom ovog obilaska u Nadalju i dodao:

- Dobrom komunikacijom sa građanima došlo se na ideju da se izgradi potpuno novo igralište za decu u naselju Kać, u blizini vrtića "Palčić", koje je nedavno i pušteno u rad, a  na obali Krivaje, uz obnovljeni košarkaški teren uskoro će biti postavljeno i novo dečije igralište.

Debeljački je takođe podsetio da su trenutno u toku i radovi na izgradnji novih ulica u Nadalju, tačnije ulica koje nikada ranije nisu imale asfaltni kolovoz.

- Sve ulice koje su bile planirane za rekonstrukciju, u Turiji i Nadalju, su završene, i sada je u toku izgradnja potpuno novih ulica. Dali smo sebi zadatak, da na teritoriji naše opštine ne bude više ni jedna kuća koja nema asfalt pred kapijom. Živimo u 21. veku i to je najmanje što građani mogu da očekuju kada je u pitanju uređenje infrastrukture u opštini.

Govoreći o kvalitetu obavljenih poslova Devbeljački je kazao:

- Vrlo smo zadovoljni odnosom koji lokalna samouprava ima sa izvođačem radova, sve teče dogovorenom dinamikom, a mogu reći da sam se lično uverio da se ne odstupa od odobrenog projekta. Sve se poštuje, postoji nadzor koji je potvrdio da se sve radi u skladu sa ugovorenim obavezama izvođača i nemamo ni jednu zamerku do sad, rekao je Radivoj Debeljački. 

Postavio: Administrator dana 2022.03.30

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 62
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen