Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / DruÅ¡tvo

TRAKTORIJADA I KOTLIĆIJADA U SUBOTU!


U subotu 11. juna 2022. godine pored hipodroma u Srbobranu će se održati 7. Srbobranska Traktorijada, a u okviru koje se održava i 9. Srbobranska Kotlićijada. Organizatori garantuju dobru atmosferu i zabavu.


Kristijan Kočiš, jedan od organizatora manifestacije, je rekao da takmičare i zainteresovane i ove godine očekuje bogat program:

– Okupljanje traktorista je u 11 časova, pošto svi moraju da se registruju pre, sada već tradicionalnog uličnog defilea, koji počinje u 13 časova. Nakon zvaničnog otvaranja održaće se uzbudljiva takmičenja traktorima, gde će vozači pokazati svoje veštine. Za decu se planira besplatna šminka lica i razne takmičarske discipline, rekao je Kočiš i dodao:

- Prošle godine smo u okviru manifestacije održali takmičenje u kuvanju pasulja, a ove godine prateći program je tradicionalna Srbobranska Kotlićijada . Na takmičenje u kuvanju prijava ekipa se vrši do 9. juna. Posetioce dočekuje bogata ponuda raznovrsne robe, a od 18 časova prodavaće se ovčiji i svinjski paprikaš za 400 dinara po porciji. Dobru atmosferu tokom dana obezbeđuje živa muzika, koju će krunisati koncert benda FreakFancy iz Temerina, rekao je između ostalog Kristijan Kočiš, član opštinskog veća. 

Postavio: Administrator dana 2022.06.05

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 44
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen