Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

DECA IZ TURIJE U BEOGRADU NA STREET VOLLEY TURNIRU


Na platou Savske promenade u Beogradu u subotu je održan Street volley turnir, a među 450 dečaka iz 26 mesta u Srbiji  bili su i mladi odbojkaši iz Turije.


Organizator ove manifestacije je Odbojkaški Savez Srbije i grad Beograd. Svrha ove manifestacije je popularisanje muške odbojke i promovisanje projekta - "Odbojka zove - moj prvi smeč". Odbojkaški Savez Srbije sprovodi ovaj projekat drugu godinu.


Od samog početka odbojkaški klub "Mladost" iz Turije je uključen u ovaj projekat zahvaljujući poverenju Odbojkaškog saveza Srbije.- Ceo događaj je zamišljen tako da se na jednom mestu okupi što više dečaka - polaznika projekta, da se druže, takmiče i upoznaju
sa svojim vršnjacima iz cele Srbije. Rezultat je bio u drugom planu. Sam turnir su posetili i seniorski reprezentativci naše zemlje i u jednom
vrlo spontanom druženju sa dečacima verovatno ih vezali za ovaj prelepi sport - za ceo život, kazao je za naš portal Aleksandar Jojkić i dodao:


- Prevoz autobusom do Beograda je obezbeđen zahvaljujući razumevanju predsednika opštine, Radivoja Debeljačkog i zahvaljujemose na tome. Iskreno se nadam da ćemo naići isto tako na razumevanje i prilikom dodele termina u sportskoj hali u Srbobranu od septembra 2022, pošto je sad već evidentno da pored naše višegodišnje želje - postoji interesovanje dečaka u Srbobranu, za bavljenje ovim sportom.
 
 

Postavio: Administrator dana 2022.06.20

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 1, gostiju: 61
Administrator
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen