Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

AMADEUS BEND SINOĆ RAZVALIO!


Koncert grupe Amadeus bio je kruna jučerašnjeg programa na Trgu Slobode uoči Petrovdana, a u okviru manifestacije "Petrovdanski dani" koju zajednički organizuju lokalna samoupava i Dom kulture. Nakon sedam godina ponovo su stali na scenu u Srbobranu i još jednom potvrdili da su gruoa koja pravi odlične koncerte.


Koncertu je predhodio program "Amateri svome gradu" gde su svoj talenat i rad predstavili lokalni KUD-ovi, a potom su, nažalost kratak nastup imali devojke i mladići iz grupe "Promena plana". Uspeli su da odsviraju tek nekoliko pesama, publika ih je odlično prihvatila, ali na scenu su morale zvezde večeri. Za ovaj bend iz Srbobrana radi vreme i ukoliko nastave da vežbaju za njih "nema zime". Imaju neosporan talenat koji samo treba negovati i šansa da se pokažu u pravom svetlu neće izostati.

Amadeus Band nije nepoznat publici u Srbobranu. Oni su 2015.godine svirali na ovom istom mestu i zasluženo su se vratili. Trg je sinoć bio prepun a publika je zajedno sa njima pevala od početaka do kraja.

Večeras nam dolaze dva benda. Prvi će na scenu "Ničim izazvan", a potom po prvi put u Srbobranu jedan od najdugovečnijih rok sastava u Srbiji - Kerber iz Niša. Vidimo se na Trgu Slobode...

 

 

 

  

Postavio: Administrator dana 2022.07.11   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 55
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen