Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

VATROMET, ROCK AND ROLL I NA HILJADE ZADOVOLJNIH LJUDI NA TRGOVIMA


U par reči to bi mogao biti opis proslave Petrovdana u Srbobranu, ali moglo bi se o tome govoriti i danima. Svako je pronašao zrno sreće, radosti, veselja i razlog da ovogodišnju slavu u Srbobranu upamti po dobrom. U to nema sumnje.


Tokom celog dana Srbobran je bio jedna velika promenada. Gosti i domaćini izašli su da prošetaju, da ponešto kupe, pojedu popiju i prozbore po koju kao ljudi.

Bio je lep dan, idealan za šetnju. Vreme je kao i sve ostalo bilo na strani Srbobranaca. Ipak, ova godina pre svega pamtiće se po sinoćnjem natupu grupe "Kerber" koja je potvrdila status jednog od najboljih bendovba u Srbiji. Svirali su kao da im je dvadeset, a ne kao da imaju iza sebe 40 godina dugu karijeru.

Publika je zajedno sa njima pevala hitove koji su pobedili vreme i nije slučajno što su zajedno na Trgu Slobode uživale tri generacije. Od penzionera do dece i svi su zajedno pevali.

Pre njih upečatljiv nastup imali su grupa "Ničim Izazvan".

Oni su sa sobom doveli svoju publiku tako da bilo je sinoć u Srbobranu i onih koji su samo zbog njih došli na slavu. Ne čudi, sviraju odlično, a njihov autorski pristup muzici je odavno prevazišao granice Srbije i slušaju se širom regiona.

Predsednik opštine


Radivoj Debeljački sa gostima i svojim Srbobrancima podelio je radost trenutka i kazao pre nego što su na scenu izašli "Kerber":

- Poštovane Srbobranke i poštovani Srbobranci, dragi moji sugrađani, koristim i ovu priliku da vam od srca čestitam Petrovdan, našu slavu i slavu našeg mesta. Našim dragim gostima želim da se prijatno osećaju u Srbobranu, naša opština je uvek bila dobar domaćin, a potrudili smo se da tako bude i večeras

U deset sati nebo se otvorilo i zasijalo prekrasnim vatrometom.

Telefoni su sevali na sve strane, mnogi su uključili opciju live i svako je poželeo da zabeleži taj trenutak kada je nebo "pucalo" i bilo išarano prekrasnim bojama vatrometa.

Veselo je bilo na sve strane. Svi ugostitelji su se potrudili da privuku goste, muzika je juče sa svih strana ispunila ulice Srbobrana, a slavilo se do duboko u noć.

Još jednom smo se pokazali kao dobri domaćini i koliko nam je Petrovdan važan i koliko volimo Srbobran. Bilo bi dobro kada bi smo ovakvu vrstu zajedništva i deljenja osmeha dobrote i razumevanja češće praktikovali, čini se, sve bi bilo lakše i bolje, zato 'ajde da probamo, šta nam teško! 

Postavio: Administrator dana 2022.07.12   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 42
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen