Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Crna hronika

ORUŽANA PLJAČKA U SRED BELA DANA!


Opljačkana Menjačnica "Moneta" u Zmaj Jovinoj ulici. Pljačkaš nakon pretnje pištoljem pobegao automobilom. Policija traga za napadačem....


Kako smo čuli na licu mesta sve se desilo neočekivano u sred bela dana, negde oko 18.00h. Pljačkaš je u menjačnicu ušao sa perikom i kačketom na glavi i kako nam je rekao vlasnik menjačnice koji je bio na radnom mestu, odmah je delovao sumnjivo. U trenutku, izvadio je pištolj i uperio ga u vlasnika menjačnice uz reči: "Daj sve pare, odmah daj sve pare!"

Međutim, sa druge strane je bio čovek koji se nije uplašio i odgovorio mu je tako što je ustao sa stolice i krenuo prema njemu, kako sam kaže, uz reči: "Meni si došao da pretiš i ovde da kradeš!"

Po svemu sudeći napadač ovakav odgovor nije očekivao, zgrabio je novac koji se nalazio na pultu, po rečima vlasnika nekoliko desetina hiljada dinara i počeo da beži između zgrada sa druge strane ulice u pravcu Bardove. Vlasnik je izašao i krenuo za njim biciklom da bi ga stigao nakon stotinak metara i video da ulazi u sivi automobil, kako kaže, čini mu se da je Fiat Punto u pitanju. Bio je toliko pribran, iako uznemiren i potresen ovim neočekivanim napadom da je stigao da zapiše broj  registarske tablice automobila.

Policija je vrlo brzo bila na licu mesta, izvršila uviđaj i dok ovo objavljujemo traga se za napadačem.

Doduše, Josip Sep, vlasnik "Monete" misli da pištolj nije bio pravi, ali to se za sada ne zna. Kako kaže, video je da pištolj crne boje ima dugu cev i učinilo mu se u svom tom metežu da ipak nije pravi pištolj, nego da se radi o nekoj kopiji, ili dečijoj igrački.

U toku je provera sigurnosnih kamera.

Drskost lopova koji se usudio da u sred bela dana, u centru Srbobrana, brutalno nasrne da bi došao do novca samo dokazuje u kakvom vremenu živimo i da postoje pojedinci koji ne prezaju više ni od čega.

S.N.

  

Postavio: Administrator dana 2022.08.03   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 161
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen