Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

NOVI ASFALTNI SLOJ U ULICI PAP PAVLA


Predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački sa svojim saradnicima danas je obišao radove na asfaltiranju ulice Pap Pavla. U potpunosti se rekonstruiše kolovoz u delu ulice od raskrsnice sa ulicom Jožef Atile do Skopljanske. Kako se danas čulo od proletos u okviru javno privatnog partnerstva na teritoriji naše opštine rekonstruisani su kolovozi u 25 ulica naše opštine.

 


- Trenutno izvodimo radove u ulici Pap Pavla. Projekat podrazumeva kompletnu rekonstrukciju kolovoza, ovo je treća ulica u Srbobranu u kojoj su krenuli radovi u prethodnih nekoliko nedelja i očekujemo da u narednim danima sve bude uspešno završeno. Podsećam da smo u prethodne dve godine, zajedno sa Republikom Srbijom, uložili oko 300 miliona dinara u putnu infrastrukturu, rekonstruisali smo 25 ulica, što je impozantna brojka, a veliki radovi nas očekuju i u budućnosti. Nećemo stati, nastavljamo u obnavljanje puteva jer smo to videli i kao jedan od najvećih problema, a iste sugestije smo dobijali i od građana. Trudimo se da budemo građanima na usluzi, da uradimo sve što je u našoj moći i tako unapredimo kvalitet života u svim mestima opštine, rekao je danas prilikom obilaska radova u ulici Pap Pavla Radivoj Debeljački, predsednik Opštine Srbobran.

Miloš Jovanović, direktor JKP "Graditelj", istakao je da radovi u Pap Pavla iznose 10,5 miliona dinara, a u sve tri ulice 40 miliona dinara. Radove izvodi JP "Bačka put".

- Lokalna samouprava i Javno komunalno preduzeće su odlučili da novac investiraju u kompletnu rekonstrukciju ulica jer znamo da je to mnogo bezbednije za građane koji koriste ove puteve. Neki pre nas su samo krpili udarne rupe, trošili ogromne pare, a i dalje smo imali nebezbedne i neugledne ulice. U zadnje dve godine je asfaltirano više od 12 kilometara puteva u ulicama na teritoriji opštine Srbobran i možemo reći da smo ovu godinu iskoristili maksimalno; počeli smo sa prvim danim proleća a danas je druga polovina novembra i mi i dalje radimo. U svim ulicama u kojim radimo podrazumeva se da uradimo i bankine, proširimo kolovoz, kako bi sve bilo što bolje i bezbednije, kao i da duže traje. Intervenišemo mi i dalje na mestima gde treba zakrpiti udarne rupe, ali cilj je slušati građane i najkritičnija mesta u potpunosti rekonstruisati. Imamo timove koji su zaduženi za pojedine kvartove, razgovaramo sa građanima i problemima i trudimo se da reagujemo na njihove zahteve i sugestije. Ulica Pap Pavla je upravo jedna od njih za koju nam je sugerisano. Tu smo da budemo u službi građana, da ih čujemo i da izađemo u susret njihovim potrebama, jer to nam je i obaveza", rekao je Jovanović. 

Postavio: Administrator dana 2022.11.16   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen