Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/3883/novi-asfaltni-sloj-u-ulici-pap-pavla/

Verzija za tampu / To Screenview



NOVI ASFALTNI SLOJ U ULICI PAP PAVLA


Predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački sa svojim saradnicima danas je obišao radove na asfaltiranju ulice Pap Pavla. U potpunosti se rekonstruiše kolovoz u delu ulice od raskrsnice sa ulicom Jožef Atile do Skopljanske. Kako se danas čulo od proletos u okviru javno privatnog partnerstva na teritoriji naše opštine rekonstruisani su kolovozi u 25 ulica naše opštine.

 


- Trenutno izvodimo radove u ulici Pap Pavla. Projekat podrazumeva kompletnu rekonstrukciju kolovoza, ovo je treća ulica u Srbobranu u kojoj su krenuli radovi u prethodnih nekoliko nedelja i očekujemo da u narednim danima sve bude uspešno završeno. Podsećam da smo u prethodne dve godine, zajedno sa Republikom Srbijom, uložili oko 300 miliona dinara u putnu infrastrukturu, rekonstruisali smo 25 ulica, što je impozantna brojka, a veliki radovi nas očekuju i u budućnosti. Nećemo stati, nastavljamo u obnavljanje puteva jer smo to videli i kao jedan od najvećih problema, a iste sugestije smo dobijali i od građana. Trudimo se da budemo građanima na usluzi, da uradimo sve što je u našoj moći i tako unapredimo kvalitet života u svim mestima opštine, rekao je danas prilikom obilaska radova u ulici Pap Pavla Radivoj Debeljački, predsednik Opštine Srbobran.

Miloš Jovanović, direktor JKP "Graditelj", istakao je da radovi u Pap Pavla iznose 10,5 miliona dinara, a u sve tri ulice 40 miliona dinara. Radove izvodi JP "Bačka put".

- Lokalna samouprava i Javno komunalno preduzeće su odlučili da novac investiraju u kompletnu rekonstrukciju ulica jer znamo da je to mnogo bezbednije za građane koji koriste ove puteve. Neki pre nas su samo krpili udarne rupe, trošili ogromne pare, a i dalje smo imali nebezbedne i neugledne ulice. U zadnje dve godine je asfaltirano više od 12 kilometara puteva u ulicama na teritoriji opštine Srbobran i možemo reći da smo ovu godinu iskoristili maksimalno; počeli smo sa prvim danim proleća a danas je druga polovina novembra i mi i dalje radimo. U svim ulicama u kojim radimo podrazumeva se da uradimo i bankine, proširimo kolovoz, kako bi sve bilo što bolje i bezbednije, kao i da duže traje. Intervenišemo mi i dalje na mestima gde treba zakrpiti udarne rupe, ali cilj je slušati građane i najkritičnija mesta u potpunosti rekonstruisati. Imamo timove koji su zaduženi za pojedine kvartove, razgovaramo sa građanima i problemima i trudimo se da reagujemo na njihove zahteve i sugestije. Ulica Pap Pavla je upravo jedna od njih za koju nam je sugerisano. Tu smo da budemo u službi građana, da ih čujemo i da izađemo u susret njihovim potrebama, jer to nam je i obaveza", rekao je Jovanović.




Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign