Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/3892/smajli-sa-tatievog-salaa/

Verzija za štampu / To ScreenviewSMAJLI SA TATIĆEVOG SALAŠA


Članovi Udruženja za pomoć MNRO "Biser" i Udruženja "ART CENTAR" iz Beograda, još jednom su se u jesen okupili na Tatićevom salašu kakko bi zajednički uživali u likovnoj koloniji. Ove godine tema likovnih radova bio je "Smajli", a svako od učesnika potrudoio se da ostavi svoj likovni pečat.


Kroz fotografije pokušaćemo da vam dočaramo raspoloženje sa ove likovne kolonije, a za naš sajt govorile su Slavka Popić, predsednica Udruženja "Biser" i ispred "ART CENTRA" Verica Adamović Ilić. Pored nje iz Beograda nam je u goste došla Milica Ajduković, a koordinator je bio Fusko Ištvan koji nije skrivao zadovoljstvom što je kolonija održana i još jednom bila uspešna.

Srbobran portal · Verica Adamović Ilić

Naša sagovornica Slavka Popić je najavila i novu aktivnost, naime za 03. decembar najavila je izložbu fotografija koje su radili članovi Udruženja "Biser"

Srbobran portal · Slavka Popić

Ovaj medijski prilog je deo projekta "Skice iz kulture" i sufinansiran je sredstvima Opštine Srbobran. Stavovi izneto u podržanom medijskom projektu ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign