Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Crna hronika

RAZBOJNIŠTVO NA UNČIĆU!


Večeras oko 18.00h na Unčiću osujećen je pokušaj pljačke prodavnice "Bis". Napadač koji je sa maskom na licu i nožem u ruci ušao u prodavnicu sa namerom da ukrade novac iz kase, pobegao je nakon što je trgovkinja koja je radila odbila da mu preda pazar iz kase i usprotivila se, uprkos tome što je napadač počeo da maše nožem.


Sve se odigralo vrlo brzo, čuli smo na licu mesta. Napadač je ušao sa nožem u ruci i krenuo ka trgovkinji koja je kada je videla maskiranog napadača krenula ka njemu. On se okrenuo i počeo da izlazi, da bi se odmah zatim još jednom okrenuo prema trgovkinji i ponovo zapretio i zamahnup nožem. Ona nije odustajala i on je potom istrčao iz prodavnice i pobegao.

Inače, ovo je treći put da maskirani napadači u poslednjih mesec dana pokušavaju da u toku radnog vremena otmu novac u ovoj prodavnici.

Ovaj put evidentno je da napadač nije bio sam što su zabeležile i kamere u objektu. Postoji osnovana sumnja da je priikom razbojništva učestvovala i treća osoba, koja se nalazila nešto dalje od objekta i kako smo čuli, po svemu sudeći, "čuvala stražu".

Policija je obaveštena o ovom događaju i za napadačem se traga. Maloletnog napadača koji je predhodna dva puta, sa nožem u rukama, napao na ovu prodavnicu policija je identifikovala i on je procesuiran. U ovom slučaju svaka informacija je dobrodošla.

  

Postavio: Administrator dana 2022.12.06   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 49
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen