Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

NEKA PRAZNIK BUDE U SVAKOJ KU─ćI


Danas su korisnicima usluga Narodne kuhinje uz redovan obrok uru─Źeni i mesni paketi i kola─Źi koje su pripremili za njih gra─Ĺani naše opštine i pojedina udru┼żenja gra─Ĺana, a u saradnji sa MZ Srbobran. Ju─Źe su poklon pakete dobila deca korisnici materijalno nov─Źane pomo─çi. U Centru za socijalni rad podeljeno je deci preko 200 paketi─ça.


Zajedno sa zaposlenima u Narodnoj kuhinji obroke su delili predsednik opštine, Radivoj Debelja─Źki i njegovi saradnici iz lokalne samouprave, kao i ─Źlanovi Saveta MZ Srbobran. Na ovaj na─Źin hteli su da po┼żele sve najbolje u Novoj godini svojim sugra─Ĺanima - korisnicima usluga Narodne kuhinje, kao i da iska┼żu brigu i pru┼że podršku našim sugra─Ĺanima koji su u kategoriji socijalno ugro┼żenih. U izjavi za medije novoizabrani predsednik Saveta MZ Srbobran, Slavoljub Tešanovi─ç je kazao:

- Ovim putem ┼żelimo da se zahvalimo, pre svega, gra─Ĺanima koji su doneli kola─Źe kako bi njihovi sugra─Ĺani osetili ─Źari praznika, zatim predsedniku Opštine Srbobran Radivoju Debelja─Źkom, zamenice predsedika Milici Zari─ç, direktorki Centra za socijalni rad Svetlani Dragutinovi─ç, sekretaru Crvenog krsta Goranu Radovanovi─çu, ─Źlanovima saveta i zaposlenim u mesnim zajednicama Srbobran, Turija i Nadalja, kao i Uniji ┼żena SNS i Forumu ┼żena SVM, svima koji su dali svoj doprinos da ova tradicionalna akcija bude uspešna. Praznici su vreme darivanja i naši sugra─Ĺani još jednom su pokazali da u sebi neguju duh humanosti i ja im se u ime Saveta MZ Srbobran zahvaljujem na tome.

Akcija Centra za socijalni rad imala je tako─Ĺe podršku lokalne samouprave. Tamo je zajedno sa Deda Mrazom bila Milica Zari─ç, zamenica predsednika opštine da pozdravi decu i po┼żeli im sre─çnu novu godinu.

Svetlana Dragutinovi─ç, direktorka Centra za socijalni rad, istakla je da je ova ustanova u─Źinila sve da tokom 2022. godine pomogne svima kojima je pomo─ç bila potrebna.

- Bila je ovo izuzetno burna godina, ali smo se snašli i adaptirali na uslove. Puno je socijalno ugro┼żenih ljudi, posebno onih koji su ugro┼żeni usled bolesti i nemo─çi. Pokušali smo svima da iza─Ĺemo u susret, a nadam se da smo ve─çini i pomogli ili bar malo olakšali ┼żivot. Trudi─çemo se da i u slede─çoj godini budemo tu za sve one najugro┼żenije kategorije gra─Ĺana i pru┼żimo pomo─ç svakome ko nai─Ĺe na teške ┼żivotne izazove. Ovom prilikom se zahvaljujem Opštini Srbobran na odli─Źnoj saradnji, njihova pomo─ç mi je bila neophodna u protekloj godini, ne samo što sam bila nova na ovoj funkciji i nisam poznavala ljude, ve─ç je bilo jako mnogo posla. Imali smo veliki broj materijalnih i nematerijalnih davanja, na šta smo jako ponosni", rekla je Svetlana Dragutinovi─ç.

 

  

Postavio: Administrator dana 2022.12.30

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
Navona
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen