Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Crna hronika

POSLEDNJA VEST! PORODICA KOJOJ JE IZGOREO DOM BIĆE ZBRINUTA


Ovo je u telefonskom razgovoru za Srbobran.net kazao predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački koji je bio u Moravskoj 2 i razgovarao je sa ukućanima koji su praktično sve izgubili u požaru.


Kako smo čuli porodica kojoj je izgorela kuća obezbediće smeštaj večeras preko prijatelja i rodbine. Već sutra opština će urgentno reagovati kako bi se ova četvoročlana porodica zbrinula.

- Bio sam na licu mesta i lično se uverio u nesreću koja je zadesila ove naše sugrađane. Ponudili smo odmah smeštaj, ali su kazali da su se snašli za večeras. Razgovarao sa sa njima i dogovorili smo se da već sutra opština pruži neophodnu pomoć i podršku. Obezbedićemo i adekvatan smeštaj kako ljudi ne bi bili na ulici. Opština će preuzeti brigu oko sanacije štete koja je nastala, ali želim da kažem da je svaka pomoć dobrodošla i da svi koji žele i mogu da pomognu kako bi se što pre ovoj porodici omogućio normalan život, da se vrate u svoju kuću i obezbedi sve što je neophodno za normalan život, mogu da se jave i siguran sam da će se to ceniti. Opština uvek u ovakvim situacijama pomaže svojim građanima, tako će biti i ovaj put, kazao je za naš portal Debeljački. 

Postavio: Administrator dana 2023.02.04   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 74
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen