Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/3947/poslednja-vestporodica-kojoj-je-izgoreo-dom-bie-zbrinuta/

Verzija za tampu / To ScreenviewPOSLEDNJA VEST! PORODICA KOJOJ JE IZGOREO DOM BIĆE ZBRINUTA


Ovo je u telefonskom razgovoru za Srbobran.net kazao predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački koji je bio u Moravskoj 2 i razgovarao je sa ukućanima koji su praktično sve izgubili u požaru.


Kako smo čuli porodica kojoj je izgorela kuća obezbediće smeštaj večeras preko prijatelja i rodbine. Već sutra opština će urgentno reagovati kako bi se ova četvoročlana porodica zbrinula.

- Bio sam na licu mesta i lično se uverio u nesreću koja je zadesila ove naše sugrađane. Ponudili smo odmah smeštaj, ali su kazali da su se snašli za večeras. Razgovarao sa sa njima i dogovorili smo se da već sutra opština pruži neophodnu pomoć i podršku. Obezbedićemo i adekvatan smeštaj kako ljudi ne bi bili na ulici. Opština će preuzeti brigu oko sanacije štete koja je nastala, ali želim da kažem da je svaka pomoć dobrodošla i da svi koji žele i mogu da pomognu kako bi se što pre ovoj porodici omogućio normalan život, da se vrate u svoju kuću i obezbedi sve što je neophodno za normalan život, mogu da se jave i siguran sam da će se to ceniti. Opština uvek u ovakvim situacijama pomaže svojim građanima, tako će biti i ovaj put, kazao je za naš portal Debeljački.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign