Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

KOBASICIJADA U PETAK GOSTUJE U SUBOTICI!


Pod etiketom "Najbolje iz Vojvodine" iz Turije u petak ujutro kreću kobasice put Subotice gde će se 10.02. održati promocija 39. Kobasicijade. U Suboticu putuju sveže, sušene i roštilj kobasice, a mesarske kućice biće postavljene u ranu zoru. Sa prodajom Turinci počinju u osam ujutro na Trgu pored Gradske kuće.


Biće ovo treća promocija ove godine. Prošlog petka više nego uspešna promocija održana je u Somboru gde su mesari iz Turije prodali sve već do podne i da tako kažemo, "sklopili šatru".

- Nema razloga da sumnjamo da će slično biti i u Subotici gde smo do sada uvek naišli na ljubazne domaćine i dobar prijem kod građana ovog lepog grada. Nadamo se da ćemo poneti dovoljno da svako može da kupi nešto od naših proizvoda a mi ćemo se potruditi da zainteresovane one koji dođu na naše štandove da isto tako dožu i poslednjeg vikenda u Turiju i budu naši gosti na 39. Kobasicijadi u Turiji, kažu iz Udruženja Kobasicijada.

Ovogodišnja Kobasicijada počinje u Turiji 24. februara, u petak i trajaće tri dana. Veliku kobasicu, koja je pre tačno deset godina ponela titulu najveće kobasice na svetu, a sve je obeleženo zvaničnim Ginisovim rekordom, a koja će ove godine biti duga 2.039 metara iznećemo pred goste u subotu 25.o2. tačno u podne i ako bude sve kao do sada u toku dana biće prodata, a kuriozitet je da je ovo jedina kobasica koja se prodaje na metar.

Pored mnogobojnih gostiju koji će doći na 39. Kobasicijadu ove godinenu saradnji sa opštinom Srbobran i Centrom za sport i turizam u subotu uveče nastupiće na celovečernjem koncertu na platou ispred zgrade Mesne zajednice, jedan o d najvećih, aktuelnih zvezda estrade, Seka Aleksić.

Dakle vidimo se u petak u Subotici, a poslednjeg vikenda februara u Turiji, kažu iz Kobasicijade.

  

Postavio: Administrator dana 2023.02.05

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 37
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen