Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Dru┼ítvo

POKLON KOBASICIJADE ZA DE─îIJI VRTI─ć U TURIJI!


đÜobasicijada darivala celodnevni boravak dece u de─Źijem vrti─çu u Turiji. Na svojoj Fejsbuk stranici su tim povodom objavili:


┼Żeljko Popi─ç, predsednik našeg udru┼żenja danas je uru─Źio poklon de─Źijem vrti─çu u Turiji. đÜobasicijada je poklonila sušilicu za veš ustanovi koja brine o našoj deci, u─Źi ih i vaspitava.


- Ovo je mali poklon, ali od srca. U našem udru┼żenju imamo dosta mladih roditelja koji imaju decu u vrti─çu. Hteli smo, pre svega da poka┼żemo poštovanje i zahvalnost zaposlenima koji brinu o deci i da im barem malo olakšamo svakodnevne obaveze. Me─Ĺu ovom decom su sigurno i budu─çi ─Źlanovi našeg udru┼żenja, na njima je budu─çnost i ovim gestom ┼żelimo da ih od malih nogu nau─Źimo da đÜobasicijada koja dogodine slavi ─Źetrdeseti ro─Ĺendan, osim što pravi dobre kobasice neguje brigu o drugima i humanitarni karakter koji je ugra─Ĺen u temelje našeg udru┼żenja, kazao je Popi─ç prilikom uru─Źenja poklona našoj deci u vrti─çu.


- Ovo je jako lep poklon i mnogo nam zna─Źi. U Turiji u vrti─çu od ove godine smo pokrenuli celodnevni boravak gde imamo dvadesetak dece, od ukupno pedeset koliko ih je u ovom vrti─çu. Ova sušilica ─çe zna─Źajno olakšati rad i od sada ne─çemo razmišljati gde i kako ─çemo osušiti veš, de─Źiju posteljinu i ostalo. Hvala đÜobasicijadi i sigurna sam da je ovo saradnja koja ─çe trajati nadalje, re─Źi su direktorke PU "Radost", Biljane Baji─ç, koja je bila na primopredaji pokona.


U vrti─çu su se ponudili da uzvrate, tako što ─çe deca svojim ru─Źicama uz podršku i pomo─ç svojih vaspita─Źica napraviti suvenir─Źi─çe sa znakom đÜobasicijade. 

Postavio: Administrator dana 2023.03.15

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 82
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen