Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/3983/poklon-kobasicijade-za-deiji-vrti-u-turiji/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewPOKLON KOBASICIJADE ZA DE─îIJI VRTI─ć U TURIJI!


đÜobasicijada darivala celodnevni boravak dece u de─Źijem vrti─çu u Turiji. Na svojoj Fejsbuk stranici su tim povodom objavili:


┼Żeljko Popi─ç, predsednik našeg udru┼żenja danas je uru─Źio poklon de─Źijem vrti─çu u Turiji. đÜobasicijada je poklonila sušilicu za veš ustanovi koja brine o našoj deci, u─Źi ih i vaspitava.


- Ovo je mali poklon, ali od srca. U našem udru┼żenju imamo dosta mladih roditelja koji imaju decu u vrti─çu. Hteli smo, pre svega da poka┼żemo poštovanje i zahvalnost zaposlenima koji brinu o deci i da im barem malo olakšamo svakodnevne obaveze. Me─Ĺu ovom decom su sigurno i budu─çi ─Źlanovi našeg udru┼żenja, na njima je budu─çnost i ovim gestom ┼żelimo da ih od malih nogu nau─Źimo da đÜobasicijada koja dogodine slavi ─Źetrdeseti ro─Ĺendan, osim što pravi dobre kobasice neguje brigu o drugima i humanitarni karakter koji je ugra─Ĺen u temelje našeg udru┼żenja, kazao je Popi─ç prilikom uru─Źenja poklona našoj deci u vrti─çu.


- Ovo je jako lep poklon i mnogo nam zna─Źi. U Turiji u vrti─çu od ove godine smo pokrenuli celodnevni boravak gde imamo dvadesetak dece, od ukupno pedeset koliko ih je u ovom vrti─çu. Ova sušilica ─çe zna─Źajno olakšati rad i od sada ne─çemo razmišljati gde i kako ─çemo osušiti veš, de─Źiju posteljinu i ostalo. Hvala đÜobasicijadi i sigurna sam da je ovo saradnja koja ─çe trajati nadalje, re─Źi su direktorke PU "Radost", Biljane Baji─ç, koja je bila na primopredaji pokona.


U vrti─çu su se ponudili da uzvrate, tako što ─çe deca svojim ru─Źicama uz podršku i pomo─ç svojih vaspita─Źica napraviti suvenir─Źi─çe sa znakom đÜobasicijade.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign