Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

14 MILIONA DINARA ZA ATARSKE PUTEVE!


Opštini Srbobran je za sufinasiranje uređenja atarskih puteva pripalo 14 miliona dinara, što je 70 odsto ukupne vrednosti projekta, dok će preostala sredstva biti obezbeđena iz lokalnog budžeta, naime potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Vladimir Galić uručio je juče ugovore o dodeli ukupno 400 miliona dinara bespovratnih sredstava za uređenje atarskih puteva i otresišta u 26 lokalnih samouprava u AP Vojvodini.


Uručujući ugovore pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Vladimir Galić istakao je da je ukupna vrednost ove investicije 706,9 miliona dinara, od čega je na konkursu Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu obezbeđeno 400 miliona, a opštine će investirati 306,9 miliona.

- Ovaj izuzetno važni projekat će omogućiti bolju putnu infrastrukturu za poljoprivredne proizvođače, a kada znamo da je poljoprivreda najznačajnija privredna grana u našoj opštini, naša je obaveza da vodimo posebno računa da stvorimo uslove da poljoprivrednici imaju mogućnost da efikasno posluju i ostvaruju što bolje rezultate. Nadam se da ćemo veoma brzo rešiti problem nedostatka struganog asfalta za uređenje puteva i do kraja godine uspešno realizovati ovaj projekat. Posebno hvala Pokrajinskom sekretarijatu za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo na podršci u realizaciji niza projekata u opštini Srbobran, svi oni učinili su da život stanovnika Srbobrana, Turije i Nadalja bude kvalitetniji i lakši, rekao je nakon potpisivanja ugovora Radivoj Debeljački, predsednik Opštine Srbobran.

  

Postavio: Administrator dana 2023.06.08   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen