Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Ekologija

PRIJAVITE SE I UČESTVUJTE U OVOGODIŠNJEM EKO KAMPU!


Udru┼żenje za pomo─ç MNRO "Biser" iz Srbobrana organizuje 18. Eko kamp po redu uz podršku Ministarstva za rad, bora─Źka i socijalna pitanja i Saveza MNRO u APV. Ovogodišnji naziv kampa je „Do─Ĺi, pro─Ĺi, dru┼żi se – u prirodu uklju─Źi se“.


Eko kamp je inkluzivnog karaktera u kojem mogu u─Źestvovati deca tipi─Źne populacije, kao i deca, mladi i odrasli sa smetnjama u razvoju.

Kamp po─Źinje 24. jula i traje do 28. jula 2023. godine u „Šumici“ na Vašarištu na teritoriji Opštine Srbobran. Obuhvata pet radnih dana. U─Źesnici ─çe dolaziti svakodnevno od 9 ─Źasova i boraviti na kampu do 15 ─Źasova.

Cena kotizacije za u─Źeš─çe je 500 dinara za svih pet dana.

Cilj Eko kampa je poboljšanje socijalizacije, interakcije dece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju, otklanjanje predrasuda i poboljšanje stepena uklju─Źenosti u razne aktivnosti edukativnog, sportsko – rekreativnog, kreativnog tipa.

Kao i svake godine, kamp ─çe posetiti Udru┼żenja za pomo─ç mentalno nedovoljno razvijenih osoba sa  teritorije cele Vojvodine, a o─Źekuje se i veliki broj volontera koji pru┼żaju podršku i pomo─ç tokom realizacije kampa.

Pozivamo sve zainteresovane u─Źesnike da se prijave na broj telefona 062 55 75 71 ili na adrese Proleterska 4 i Skopljanska 5.

Pozivamo i one koje ┼żele da pomognu u organizaciji i realizaciji kampa, odnosno volontere, koji se mogu prijaviti putem maila bisersrbobran@gmail.com ili na broj telefona 062 55 75 71.

- Radujemo se ponovnom dru┼żenju u prirodi, poru─Źili su u svom pozivu iz "Bisera".

  

Postavio: Administrator dana 2023.06.22

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen