Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

PETROVDANSKI DANI KRUNISANI KONCERTOM GRUPE VAN GOGH


Sinoćnjim koncertom grupe Van Gogh koji je počeo vatrometom iznad Trga slobode stavljena je tačka na još jednu svečanost "Petrovdanski dani" kojom Srbobranci obeležavaju svoju hramovsku slavu. Prepun trg je bio, a publika je pevala zajedno sa Đuletom i njegovim bendom.


Kao uvertira bila su dva nastupa srbobranskih bendova "Promena plana" i "Banda drvena" koji su pripremili publiku za ono što ih je čekalo u naredna dva sata. Žestoki zvuk rocka po kome je Van Gogh poznat decenijama je oduševio publiku koja je pevala zajedno sa bendom.

Goste je pre koncerta pozdravio domaćin, predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački.

 

 

Naravno, neizostavno je da se pomene i predhodna noć koja je bila u znaku koncerta Ane Bekute, a predhodio je program "Amateri svome gradu" gde su se na sceni smenjivale folklorne grupe i orkestri ovdašnjih KUD-ova.

Sve u svemu iza nas je ostao još jedan uspešno organizovan događaj po kome je Srbobran prepoznatljiv daleko izvan granica našeg atara. Organizatori, Opština, Dom kulture, Centar za sport i turizam, bili su na visini zadatka, a svakako svojim programima da Petrovdan bude obeležen na što svečaniji način doprinela je i Srpska pravoslavna crkva koja se po prvi put uključila organizujući jedan koncert i dve tribine u okviru "Petrovdanskih svečanosti".

Vreme je poslužilo, doduše juče je bio pravi tropski dan, aii to nije smetalo da se svi gosti dobro provedu i da i  ovaj Petrovdan ostane u sećanju po dobrim emocijama.

Sve ove sadržaje mogli ste pratiti i na našim stranicama na društvenim mrežama koje su imale na desetine hiljada posetilaca i hvala vam na tome.

  

Postavio: Administrator dana 2023.07.13

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 41
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen