Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/4095/petrovdanski-dani-krunisani-koncertom-grupe-van-gogh/

Verzija za tampu / To ScreenviewPETROVDANSKI DANI KRUNISANI KONCERTOM GRUPE VAN GOGH


Sinoćnjim koncertom grupe Van Gogh koji je počeo vatrometom iznad Trga slobode stavljena je tačka na još jednu svečanost "Petrovdanski dani" kojom Srbobranci obeležavaju svoju hramovsku slavu. Prepun trg je bio, a publika je pevala zajedno sa Đuletom i njegovim bendom.


Kao uvertira bila su dva nastupa srbobranskih bendova "Promena plana" i "Banda drvena" koji su pripremili publiku za ono što ih je čekalo u naredna dva sata. Žestoki zvuk rocka po kome je Van Gogh poznat decenijama je oduševio publiku koja je pevala zajedno sa bendom.

Goste je pre koncerta pozdravio domaćin, predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački.

 

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Srbobran.net (@srbobran.portal)

 

Naravno, neizostavno je da se pomene i predhodna noć koja je bila u znaku koncerta Ane Bekute, a predhodio je program "Amateri svome gradu" gde su se na sceni smenjivale folklorne grupe i orkestri ovdašnjih KUD-ova.

Sve u svemu iza nas je ostao još jedan uspešno organizovan događaj po kome je Srbobran prepoznatljiv daleko izvan granica našeg atara. Organizatori, Opština, Dom kulture, Centar za sport i turizam, bili su na visini zadatka, a svakako svojim programima da Petrovdan bude obeležen na što svečaniji način doprinela je i Srpska pravoslavna crkva koja se po prvi put uključila organizujući jedan koncert i dve tribine u okviru "Petrovdanskih svečanosti".

Vreme je poslužilo, doduše juče je bio pravi tropski dan, aii to nije smetalo da se svi gosti dobro provedu i da i  ovaj Petrovdan ostane u sećanju po dobrim emocijama.

Sve ove sadržaje mogli ste pratiti i na našim stranicama na društvenim mrežama koje su imale na desetine hiljada posetilaca i hvala vam na tome.

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign