Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/4105/natalitet-u-optini-srbobran-raste/

Verzija za tampu / To ScreenviewNATALITET U OPŠTINI SRBOBRAN RASTE!


Ovaj podatak čuo se prilikom dodele novčane pomoći i poklona za bebe rođene u drugom kvartalu ove godine. Podršku su dobili svih 29 beba, 17 devojčica i 12 dečaka, koji su rođeni u drugom kvartalu 2023. godine, tokom aprila, maja i juna.


Ovo je akcija koju zajednički sprovode Opština Srbobran i udruženje "Ruka spasa". Poklone bebama uručile su Milica Zarić, zamenica predsednika Opštine Srbobran, i Savka Lazić, predsednica "Ruke spasa".

- Uz prijem najboljih đaka, sportista, talentovane dece u raznim oblastima, uvek imam duboku potrebu da u prvi plan istaknem i više puta ponovim - svima nama u lokalnoj samoupravi, meni lično, takođe,  ovo je najdraži i najlepši događaj koji organizujemo tokom godine. I u periodu koji je pred nama nastavićemo da poklanjamo deci i njihovim porodicama, i novčana sredstva i razne robne poklone, jer želimo da budemo podrška njihovom roditeljstvu. Mislim da je važan iskorak što od nedavno pokrećemo i unapređujemo programe kojima se podstiče rađanje dece, pa se nadam da će odmah rasti i masovnost na ovoj vrsti skupa. To je prioritet naše opštine i nadam se da ćemo imati mnogo uspeha na tom planu, rekla je prilikom susreta sa roditeljima i bebama Milica Lazić, zamenica predsednika Opštine Srbobran.

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign