Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/4109/alice-in-wonderband-telo-kao-instrument/

Verzija za tampu / To ScreenviewALICE IN WONDERBAND - TELO KAO INSTRUMENT!


Prvi put u našoj varoši radionica „Telo kao instrument“! Pozivamo sve zainteresovane od 7 do 77 godina da uzmu učešće na radionici koja će se
održati 15. avgusta 2023. godine od 18 do 19 časova u dvorištu Doma kulture Srbobran i da se oprobaju da njihovo telo bude ritmički instrument, kaže se u pozivu koji stiže iz Doma kulture.


Alice in WonderBand
15. avgust 2023. godine
„Telo kao instrument“
Radionica i koncert


Nakon radionice u 21 čas bićemo u prilici da prisustvujemo koncertu Ane Vrbaški i Marka Dinjaškog najpoznatijih izvođača ove tehnike „Telo kao instrument“.
Ulaz slobodan


U slučaju loših vremenskih uslova radionica i koncert će se održati u sali Malog pozorišta.


Alice in WonderBand je nastao 1998. godine na Fruškoj gori, a od tada je plodove svog kreativnog rada proširio na čitav region. Jedini su u ovom delu Evrope koji se bave vrlo specifičnom vrstom scenske umetnosti – spojem muzike, pozorišta, plesa i akrobatike kroz posebnu veštinu telesnih perkusija. Za ovu tehniku, u kojoj je telo ritmički instrument, edukovali su se kod svetski poznatih telesnih perkusionista.
Marko i Ana se bave edukacijom, žele da telesna muzika nađe što veću primenu u obrazovanju dece, mladih i odraslih, kako bi cela zajednica mogla da oseti dobrobiti ove sjajne tehnike.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign