Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/4111/dve-saobraajne-nezgode-obeleile-ponedeljak/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewDVE SAOBRA─ćAJNE NEZGODE OBELE┼ŻILE PONEDELJAK


Ko je ju─Źe pratio naše stranice na društvenim mre┼żama zna da su se u samo nekoliko sati na putevima naše opštine dogodile dve saobra─çajne nezgode. Pri─Źinjena je velika materijla šteta, a povre─Ĺeno je sedmoro ljudi.


Prva se dogodila u ponedeljak  na uglu ulica Dobrovolja─Źka i Jovana Popovi─ça, kada je automobil Peugeot 307 udario u tako─Ĺe Peugeot koji se kretao Dobovolja─Źkom ulicom, a sudar je izazvan nepa┼żnjom voza─Źa koji se nije zaustavio na raskrsnici gde je obavezno zaustavljanje i udario u vozilo koje je bilo na glavnom putu.

Tom prilikom povre─Ĺeno je sedam u─Źesnika u saobra─çaju i svi su urgentno medicinski zbrinuti, a potom hospitalizovani u bolnici u Vrbasu.

Samo nekoliko sati potom, oko 20.00h kamion somborskih registracionih oznaka koji se kretao iz pravca Srbobrana ka Sirigu izleteo je sa puta i tom prilikom se prevrnuo. Na sre─çu nije bilo povre─Ĺenih, a kako smo ─Źuli na licu mesta voza─Ź je usled eksplozije jedne od guma izgubio kontrolu nad kamionom i sleteo sa puta.

Vozite oprezno i poštujte saobra─çajne propise.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign