Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

TURINCI U BEOGRADU NA DANIMA PORODICE


U želji da se promovišu prave porodične vrednosti u Beogradu je održan Festival "Porodica nedeljom", gde su se predstavili i članovi Udruženja Kobasicijada iz Turije. 


Cilj manifestacije u organizaciji Udruženja Čuvari ognjišta i Asocijacija mama Srbije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva za demografiju i brigu o porodici  i uz podršku Alo! medija sistema, jeste podsećanje na prave porodične vrednosti.Festival je otvorila Darija Kisić, ministarka za demografiju i brigu o porodici, koja je na početku čestitala organizatorima i učesnicima na uspešno obavljenom zadatku okupljanja porodice nedeljom.

Ministarka je prilikom obilaska Festivala imala priliku da se upozna i sa našim Turincima koji su još preneli svoje višedecenijsko iskustvo u organizovanju Kobasicijade u Turiji, kao i o načinu kako prave kobasicu koja je postala poznata širom sveta i odavno je upisana u knjigu Ginisovih rekorda. Naravno bila je ovo prilika i da pozovu ministarku da dođe u Turiju i bude gost naredne Kobasicijade.  

Postavio: Administrator dana 2023.09.05

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 51
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen