Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/4144/besplatni-pregledi-dojki/

Verzija za tampu / To ScreenviewBESPLATNI PREGLEDI DOJKI!


Karavan "Budi hrabra - pregledaj se”, koji omogućava devojkama i ženama besplatan pregled dojki, održava se u Srbobranu 26. i 27. septembra. Pregledi su besplatni i namenjeni su ženama od 20 do 45 godina starosti. U dopisu koji smo dobili a potpisuje ga Marija Lakić iz Udruženja "Žena uz ženu" piše: 


"Budi hrabra, pregledaj se" već je postao sinonim za podršku ženama u njihovim nastojanjima da očuvaju svoje zdravlje. Kroz našu vodeću kampanju, omogućavamo besplatne ultrazvučne preglede za devojke i žene, u saradnji sa lokalnim samoupravama i domovima zdravlja.

Do sada smo uspeli da pregledamo više od 6.000 žena u preko 70 gradova, a najvažnije je da smo kod 52 žene na vreme dijagnostikovali sumnjive promene.

Ova inicijativa dostiže vrhunac tokom Svetskog dana borbe protiv raka dojke u oktobru, kada organizujemo šesti karavan. Naša pokretna dijagnostička kabina, opremljena najsavremenijom opremom i vođena iskusnim radiologom, pruža besplatne ultrazvučne preglede, osnažujući žene da brinu o svom zdravlju.

Karavan će biti stacioniran u Srbobranu 26.09. (Trg slobode) i 27.09. (MZ Nadalj)  

Zakazivanje pregleda će se vršiti od 11:30 do 12h .Pregledi su od 12h do18h, broj pregleda je ograničen I namenjen je ženama od 20 do 45 godina.

Akciju organizuju Savet za rodnu ravnopravnost opštine Srbobran i pomenuto Udruženje žena. 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign