Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

19 GODINA!!!


Upravo toliko je pršlo od osnivanja Udruženja za pomoć MNRO "Biser". Za tih 19 godina svašta su prošli, da bi danas ovo udruženje bilo od šireg značaja za zajednicu, a članovi uz učešće na mnogim javnim skupovima i manifestacijama postali vidljivi gde kroz različlite projekte svakodnevno vode borbu za ravnopravnost. 


Bilo je svečano, ali i veselo. Svi članovi dobili su poklone (ogrlice koje su oni pravili) i niz toplih reči od svojih drugara. Recitovalo se. pevalo, igralo, bilo je slatkiša, a slavlje sa njima podelili su dr Ilija Gazepov i Jovica Andrić, članovi Opštinskog veća. 

- Jako je važno da imamo jedno ovakvo udruženje u Srbobranu i naša je obaveza da brinemo da njegovi članovi, ali i zaposleni budu zadovoljni i srećni, i da svakog dana doprinesemo koliko god možemo kako bi ovo udruženje bilo na ponos svih nas,  kazao je između ostalog dr Gazepov koji je sa svojim drugarima iz BISER-a odigrao kolo, ali im je i doneo nekoliko lopti, gajbu jabuka i slikao se sa njima. kao i njegov kolega Andrić. 

Proslavi rođendana udruženja prisustvovali su i roditelji članova i korisnika Dnevnog boravka, a u posetu im je došao i Bora Miković koji je doneo rođendanske balone. 

 

@srbobrannet

Udruženje za pomoć MNRO BISER danas je proslavilo 19 godina postojanja.

♬ original sound - Srbobran.net

 

  

Postavio: Administrator dana 2023.09.29

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 62
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen