Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/4165/akademik-danas-doekuje-goste-iz-stare-pazove/

Verzija za tampu / To ScreenviewAKADEMIK DANAS DOČEKUJE GOSTE IZ STARE PAZOVE!


Utakmica II kola I RL SEVER između domaćeg KK Akademik i KK Stara Pazova igra se večeras u 18.30h. Evo kompletnog rasporeda utakmica koje ovog vikenda igraju sportski klubovi iz naše opštine.


Ovog vikenda se nastavljaju sportska takmičenja gde pratimo učinke naših klubova. U sportskoj hali pratićemo košarku, dok rukometaši i fudbaleri, sa izuzetkom Nadaljčana, odlaze na gostovanja.

KK Akademik će već danas u 18:30h dočekati konkurentnu ekipu iz Stare Pazove. Posle pobede nad Vrščanima, ide se po nova dva boda.

ŽKK Srbobran je otvorio sezonu pobedom, a ove subote u goste trebalo je da im dođe ekipa "Vršac doo". Utakmica je kako saznajemo otkazana.

RK Srbobran je trenutno u nizu od dve pobede i bez izgubljenog meča. Pokušaj da se niz pobeda nastavi tražiće se u meču sa ekipom Obilića iz Novog Kneževca. Utakmica se igra u subotu u 16:00h u Novom Kneževcu.

FK Srbobran u borbi za vrh tabele traži nove bodove u Tavankutu. U nedelju u 15:00h ekipa iz Tavankuta ugostiće naše fudbalere.

FK Mladost Turija gostuje u Novom Žedniku. Pokušaće da isprave ne baš najbolji početak sezone i potražiće nove bodove protiv ekipe Preporoda u nedelju u 15:00h.

FK Napredak Nadalj ove subote igra na domaćem stadionu gde dolazi FK Čoka iz Čoke. Utakmica počinje u 15:00h.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign