Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/4181/utakmice-za-vikend/

Verzija za tampu / To ScreenviewUTAKMICE ZA VIKEND!


Vikend koji nam sledi nosi 3 utakmice na domaćem terenu, a 4 ekipe odlaze na gostovanje. Većina utakmica odigraće se u subotu i jedna u nedelju.


FK Srbobran nakon pobede u opštinskom derbiju želi da nastavi sa pobedama. Nove bodove tražiće u Adi protiv ekipe "AFK". Utakmica će biti odigrana 21.10. (subota) u 14:30h.
 
FK NAPREDAK Nadaljčani nastavljaju borbu u PFL Subotica. Novi meč odigraće na svom terenu. Ekipa koja im dolazi je FK Vinogradar iz Hajdukova koji se nalaze na začelju tabele. Utakmica je zakazana za subotu u 14:30h.
 
ŽKK Srbobran očekuje drugo gostovanje za redom, ovaj put putuju u Čačak! Ekipa "ČA Basket" ugostiće naše košarkašice. Utakmica počinje u subotu u 15:00h.
 
RK Srbobran je još uvek neporažen ove sezone. Posle ubedljive pobede kod kuće, odlaze na gostovanje u Bezdan. Ekipa Grafičara iz Bezdana dočekaće Srbobrance i odigraće utakmicu u subotu sa početkom u 16:00h.
 
KK Akademik posle gostovanja i poraza u Vrbasu traži nove pobede u domaćoj hali. Na megdan im dolazi ekipa Slovena iz Rume. Sastaće se u subotu u 19:00h.
 
OK Mladost iz Turije je započeo sezonu pobedom i ovo kolo cilj nije ništa manje! Odbojkaši će gostovati u Magliću. Utakmica se igra u subotu. Satnica još uvek nepoznata.
 
FK Mladost iz Turije koji nije najsjajnije ušao u sezonu ima priliku, u nedelju, da uzme nove bodove. Gostujuća ekipa iz Stapara takođe nije visoko kotirana i ovo je dobra šansa da Turinci poprave plasman. Nedelja, 14:30h, stadion u Turiji.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign