Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

O─îEKUJEMO 3000 GLASOVA I PRVO MESTO


Gra─Ĺani opštine Srbobran sve znaju. Stvarno smo se trudili da uradimo maksimalno, ne gledaju─çi partijski, nego interes gra─Ĺana, ka┼że Zoran Mladenovi─ç predsednik OO SPS.


Sa kakvim o─Źekivanjima na predstoje─çe lokalne izbore idu Socijalisti, zbog ─Źega je va┼żan ─Źlan 2 koalicionog sporazuma koji su 2015.godine sa Naprednjacima potpisali Socijalisti prilikom ulaska SNS u lokalnu vlast, šta je to što je još va┼żno u ovom koalicionom sporazumu i šta je o tome rekao Zoran Mladenovi─ç predsednik OO SPS Srbobran, na konferenciji za medije koju je odr┼żao ovih dana. 

S obzirom da je SPS bila nosilac vlasti u predhodne 4 godine Mladenovi─ç je podsetio na obe─çanja koja su Socijalisti dali 2012.godine i postavio pitanje gra─Ĺanima da razmisle o tome šta je ispunjeno od obe─çanja, odnosno šta je ura─Ĺeno u našoj opštini.

Da li je naša opština bila bolja 2012.godine, ili je bolja sada, koje su to promene koje su se desile u predhodnih 4 godine i šta su Socijalisti uradili da bi se danas ┼żivelo bolje nego pre ─Źetiri godine, govori u tonskom prilogu Mladenovi─ç. Tako─Ĺe govori o tome šta SPS nudi za naredni period gra─Ĺanima opštine, ali i ostavlja mogu─çnost da gra─Ĺani na osnovu onoga što nude i ostali politi─Źki ─Źinioci, sami procene da li Socijalisti treba da nastave da vode našu opštinu.

Zbog ─Źega Socijalisti u predizbornim obe─çanjima stavljaju akcenat na poljoprivredu i turizam i koji su njihovi planovi za razvoj ove dve privredne grane? Šta ─Źini njihov plan da ljudi po─Źnu da dolaze u Srbobran, u njemu ostanu i kako misle da zaustave odlazak mladih? Zbog ─Źega Mladenovi─ç bitku za radna mesta stavlja u prvi plan, ali i upozorava gra─Ĺane da veruju onome što vide, ondosno da manje veruju svojim ušima, nego više o─Źima.

Ako je princip na osnovu koga ─çe se gra─Ĺani opredeljivati na slede─çim izborima ispunjena obe─çanja, onda je on spokojan, jer Socijalisti su uradili više nego što su obe─çali 2012.godine, ali isto tako Mladenovi─ç je spreman da se slo┼żi da je to manje od onoga što je trebalo. Ipak kao ozbiljna politi─Źka partija SPS je spreman da na predstoje─çim izborima odbrani rezultat i nastavi dalje da radi da svima bude bolje, kazao je Mladenovi─ç.

- Verujemo da ─çe entuzijazam, broj naših ─Źlanova, istina o tome šta je stvarno ura─Ĺeno i saznanje gra─Ĺana da smo radili stvari koje nisu donosile politi─Źke poene, ali su rešavale egzistenciju i poboljšavale opšte stanje prevagnuti iznad brendiranih pi─ça svojim imenom i "najve─çih kapitalnih" obe─çanja tipa  - otvori─çemo Zmaj Jovinu ulicu i nekih drugih obe─çanja koja nemaju ništa drugo osim istinske potrebe da se do─Ĺe na vvlast. Znate, mnogo je lakše bilo okre─Źiti neke zgrade, napraviti neko jaje, re─çi otvori─çu neku ulicu, nego izraditi kanalizaciju, rešiti problem pija─çe vode u Nadalju i niz drugih istinskih kapitalnih investicija, ─Źulo se od Mladenovi─ça.

Sve odgovore na ova pitanja i šta je još rekao u svom predizbornom obra─çanju gra─Ĺanima na konferenciji za medije mo┼żete ─Źuti ovde:

S.N. 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.04.20

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 54
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen