Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / ┼ákolstvo

NAGRADE ZA DVA VRTI─ćA U NA┼áOJ SREDINI


Dva vrti─ça Predškolske ustanove "Radost", "Crvenkapa" iz Srbobrana, i "Bubamara" iz Nadalja, dobitnici su nagrade "Za ─Źistije i zelenije škole u Vojvodini", koje se dodeljuju u okviru istoimenog, sada ve─ç 15 godina dugog projekta Pokrajinske vlade. Nagra─Ĺene su vaspitno-obrazovne ustanove koje su ove godine bile najuspešnije u realizaciji aktivnosti u oblasti zaštite ┼żivotne sredine.


"Zahvaljuju─çi predanom radu i velikoj posve─çenosti Pokrajinske vlade, Pokreta gorana Vojvodine i naših prosvetnih radnika, realizacija ovog programa nijednom nije prekinuta do sada. Nagra─Ĺene su zaista najbolje ideje za ovu godinu, i svaka ima jasan cilj – da oja─Źa i podigne svest, kao i li─Źnu odgovornost za brigu o ┼żivotnoj sredini", istakla je prilikom dodele nagrada Sandra Bo┼żi─ç, potpredsednica Pokrajinske vlade.

Najve─çu korist ovog podsticajnog programa, kako je re─Źeno, ─Źine zrela i kreativna rešenja mladih i dece za svoje okru┼żenje, što puno govori o njihovim kvalitetima, kao i njihovih mentora – vaspita─Źa, nastavnika i profesora.

"Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu ┼żivotne sredine  samo je u poslednjih sedam godina izdvojio preko 13 miliona dinara za ovaj program. Nedavno je potpisao i pojedina─Źne sporazume o saradnji u vezi sa njegovom realizacijom sa svih 45 jedinica lokalne samouprave u našoj pokrajini. To zna─Źi još ve─çi fond za nagrade našim ─Ĺacima i ustanovama u okviru ovog projekta“, istakla je potpredsednica Bo┼żi─ç.

Ispred PU "Radost" i vrti─ça u kojim rade, nagrade su primile vaspita─Źice Danijela Mili─Źi─ç Trebaticki i Halila Dragi─çevi─ç. Ina─Źe, ovo je za "Bubamaru" bilo 13. u─Źeš─çe u projektu i uvek je bila nagra─Ĺena. 

Postavio: Administrator dana 2024.06.04

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 61
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen