Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

ODRŽAN SPORTSKI DAN U ŠUMICI - NAJBOLJI IDU DALJE!


Učenici tri osnovne škole iz naše opštine juče su na stadionu u Šumici odmerili snage u više sportskih disciplina, a najbolji među njima predstavljaće nas na pokrajinskom takmičenju 10. juna u Apatinu.


Sportske igre mladih (SIM) po drugi put su okupile decu srbobranske opštine u februaru ove godine. Od tada pa sve do juče trajala su takmičenja u različitim disciplinama, da bi finale opštinskog takičenja bilo juče u Šumici.

- Danas smo uspešno okončali sva takmičenja u okviru manifestacije Sportske igre mladih. Dobili smo pobednike koji će nas predstavljati na Pokrajinskom takmičenju, 10. juna u Apatinu, i ukupno 90 mladih sportista sa svojim pratiocima predstavljaće svoju školu i opštinu Srbobran u pokušaju da ostvare što bolje rezultate koji ih mogu odvesti na još jednu stepenicu više u takmičenju, rekao je Slobodan Subić, direktor Centra za sport i turizam i dodao:

- Hoću da iskoristim priliku i zahvalim se školama koje su se odazvale pozivu za učešće u Sportskim igrama mladih, zahvaljujem se svim nastavnicima i učiteljima koji su sa nama radili na ovome proteklih nekoliko meseci. Posebno se zahvaljujem kolegama koje predaju fizičko vaspitanje, jer prepoznaju značaj ovog takmičenja i zašto je važno da deca učestvuju u sportskim aktivnostima. To su nastavnici koji su uzeli aktivno učešće u ovoj manifestaciji, svojim entuzijazmom su je učinili boljom, a bez njih se ona svakako i ne bi mogla organizovati.

 

  

Postavio: Administrator dana 2024.06.07

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 67
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen