Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

DVA DANA FUDBALA!


U Srbobranu je održan 13. Memorijalni turnir u fudbalu “Siniša Gavrilov 2024”, koji tradicionalno organizuju Fudbalski klub Srbobran. Dvodnevni turnir okupio je rekordnih 80 ekipa iz Srbiije i zemalja okruženja i sa razlogom se profilisao kao jedna od najboljih i najmasovnijih sportskih manifestacija u Srbobranu i gradovima okruženja. Memorijal posvećen prerano preminulom Siniši Gavrilovu, nekada fudbaleru i treneru mlađih kategorija FK Elan, koji je za sobom ostavio dubok trag ponajviše usađujući ljubav mladim ljudima za fudbal, otvorili su njegov brat Slaviša, i Radivoj Debeljački, predsednik Opštine Srbobran.


"Izuzetno mi je drago videti ovoliko dece da igraju fudbal na turniru pod imenom mog brata i na terenu na kojem je to činio i on. Zahvalan sam svima koji organizuju ovaj turnir, prvenstveno Fudbalskom klubu, na čelu sa Nemanjom Perendićem, kao i svim trenerima kluba, a posebno izdavajam Aleksandra Šijačića, jer znam koliko se lično zalaže. Spomenuću i Zorana Mijića, na čiju je inicijativu ovaj turnir i osnovan, zatim se zahvaljujem svim upravama FK Srbobran koje su do sada, više od deceniju, održavali tradiciju ovog turnira. Deci poručujem ono što bi Siniša danas rekao da je sa nama, a to je: ‘Ostavite srce na terenu, borite se, ali i poštujte protivnike’. Srećno u takmičenju i uživajte u fudbalu", poručio je Slaviša Gavrilov.

"Osećam veliku sreću i radost što smo se danas svi okupili ovde, da se, pre svega, lepo družimo, da na stadionu provedemo kvalitetno vreme i uživamo u fudbalu. Svi vi mladi igrači koji danas stojite ovde ste već pobedili, bez obzira na zvanični rezultat koji će biti na kraju. Pobedili ste jer se bavite prelepim sportom u kojem je jako važno, kako je to već rečeno, da poštujete protivnika i da se družite. Učeći fudbal naučićete kako živeti, na zdrav način i sa radošču trčeći napred. Želim da se zahvalim svim onima koji su na bilo koji način doprineli organizaciji turnira, i da još jednom iskažem zadovoljstvo što smo svi danas zajedno ovde i što čuvamo sećanje na našeg Sinišu", rekao je Radivoj Debeljački.

Prema pravilima turnira, nadmetala su se deca uzrasta od 2010. do 2017. godišta, razvrstani su u šest starosnih kategorija. 

Postavio: Administrator dana 2024.06.10

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 73
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen