Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

NE─ćEMO RE─ćI SEDI JEDAN, ALI ─ćEMO RE─ćI - ODLI─îAN PET!


Rekao je na konvenciji Socijalisti─Źke partije Srbije, Zoran Mladenovi─ç, predsednik OO SPS Srbobran...


U sali pozorištanca, krajem prošle nedelje socijalisti su odr┼żali svoj predizborni skup, na kome su predstavljeni kandidati na listi za odbornike u SO Srbobran, kandidati na listi za pokrajinski i republi─Źki parlament koji se nalaze na listi SPS a naši su Srbobranci.

Na ovoj konvenciji po prvi put prikazan je promo film koji su socijalisti napravili u svetlu predstoje─çih lokalnih izbora, a govorili su, kao gosti, predsednik Vojvo─Ĺanskih Socijalista Dušan Bajatovi─ç i potpredsednik Pokrajinskog odbora SPS-a Radoslav Strikovi─ç.

U svom govoru Bajatovi─ç je dao odgovor na pitanje, šta je to, odnosno ─Źega se to pove─çao broj od 2000.godine do danas:

Svoj govor Dušan Bajatovi─ç je sa┼żeo tako što je suštinu sveo na tri ta─Źke plana koje su klju─Źne u programu Socijalista za razvoj Vojvodine i Srbije. Podseti─çemo, SPS je Bajatovi─ça, ukoliko osvoje dovoljan broj glasova bira─Źa kandidovao za novog premijera Vojvodine. Evo njegovog govora sa ovog skupa u celosti:

Zatim su se Socijalistima obratili Milka Kara─ç kandidat SPS za pokrajinski parlament i predsednik mladih socijalista ju┼żnoba─Źkog okruga Lazar Krajinnovi─ç, koji je kandidat za lokalni parlament, ali se nalazi i na listi za parlament Republike Srbije.

Poslednji govornik je bio predsednik Opštinskog odbora Socijalisti─Źke partije Srbije Zoran Mladenovi─ç. U svom govoru osvrnuo se na sve ono što je ura─Ĺeno u našoj opštini u predhodne ─Źetiri godine, a potom je akcenat stavio na planove koje Socijalisti imaju i zbog ─Źega tra┼że poverenje gra─Ĺana.

Ovu konvenciju Mladenovi─ç je iskoristio i da odgovori na prozivke koje su se tokom kampanje ─Źule od lidera pojednih stranaka. Kompletan njegov govor mo┼żete ─Źuti i videti ovde: 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.04.21

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 51
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen