Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / DruÅ¡tvo

DEDA MRAZ PODELIO PRVE PAKETIĆE!


U okviru humanitarnog projekta "Ruka tvoje Vojvodine" predstavnici Novak Đoković fondacije i Radio-televizije Vojvodine danas su uručili novogodišnje poklone za 120 mališana iz udruženja "8.april" iz Srbobrana.


Deca uzrasta od dve do deset godina uživala su u predstavi koja je upriličena u Pozorištancetu, a specijalni gosti bili su glumci popularne serije "Državni posao".

Gorana Džudža Jakovljević, projekt menadžer Novak Đoković fondacije, istakla je ovom prilikom da je posetom Srbobranu završen humanitarni projekat "Ruka tvoje Vojvodine" koji je obuhvatio 600 najmlađih sa teritorije Vojvodine.

- Današnje druženje u Pozorištancetu je kruna našeg jednomesečnog putovanja kroz Vojvodinu. Srećni smo što smo pomogli predškolske ustanove kojima su nedostajala didaktička i tehnička sredstva za rad sa decom od tri do pet godina. Nama kao fondaciji je važno da osluškujemo potrebe institucija i da naša donacija ne samo usreći najmlađe, nego da ona ima i svoju praktičnu primenu. Važno nam je da ulažemo u rani razvoj i projekte ranog obrazovanja i uvek nas raduje kada i drugi prepoznaju značaj ove teme, poput, RTV Vojvodine sa kojom se realizovali ovaj divni projekat. Zahvaljujemo se i drugim kompanijama, a mališanima i njihovim porodicama želimo puno ljubavi i radosti u 2017. godini, istakla je Džudža Jakovljević.

- Naši gledaoci će imati priliku da u okviru emisije "Ruka Tvoje Vojvodine", koja će se emitovati  24. decembra, 31.decembra i 7. januara u večernjim časovima na prvom programu RTV-a uživaju u atmosferi sa donacija i koncerata koje smo, takođe, organizovali u okviru ovog projekta. Radio Televizija Vojvodine će i u budućnosti nastaviti da inicira i podržava projekte ovoga tipa, jer smatramo da time pridajemo važnost humanosti, kao važnoj okosnici života u zajednici, rekla je Darja Kustudija, koordinatorka korporativnih komunikacija Radio Televizije Vojvodine.

Realizaciju novogodišnje akcije u Srbobranu pomogle su kompanije Laguna, Univerexport, Lavirint i Eurocom.

Brankov Nestor Čika, predsednik Udruženja Roma, 8.april iz Srbobrana, zahvalio se u ime dece organizatorima ovog lepog događaja.

- Dugo smo već u kontaktu sa predstavnicima Fondacije Novak Đoković i posebno zadovoljstvo je što su izabrali baš našu decu da budu deo ovog velikog projekta. Takođe moram da se zahvalim i Saški Vrsajković, direktorki predškolske ustanove "Radost" koja je predložila da naša deca budu uključena u ovaj projekat i pomogla da ostvarimo kontakt.

GALERIJA FOTOGRAFIJA OVDE

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2016.12.17   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 56
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen