Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

DECA U TURIJI DOBILA NOVO IGRALIŠTE


Juče je svečano predato deci na upotrebu igralište u vrtiću u Turiji. 


Dečiji osmesi najbolji je odgovor na pitanje o vrednosti ovog projekta. U dvorištu vrtiža u Turiji juče je uz malu svečanost predato na korišćenje deci igralište sa ljuljaškama, toboganom i ostalim dečijim spravama koje su uobičajene za ovakve objekte. 

Lokalna samouprava je bila investitor ovog igrališta, a čast da presecu vrpcu ovaj put dobila su deca iz vrtića koja će i koristiti ove sprave za igranje.Ovih dana stigla je još jedna lepa vest u predškolsku ustanovu Radost, naime Fondacija Đoković prihvatila je da finansira dva dečija igrališta u dva vrtića u našoj opštini koji još uvek nemaju to u svojim dvorištima.- Mi smo prošle nedelje imali posetu ljudi koji vode Fondaciju Novaka Đokovića. Oni su došli da vide naše objekte i da se uvere gde će se nalaziti igrališta. Mi smo konkurisali kod njih na konkursu, njima se dopala naša ideja i projekti su prihvaćeni, kazala je za naš portal Saška Vrsajković direktorka predškolske ustanove Radost u Srbobranu i dodala da će na ovaj način svi vrtići u našoj opštini imati igrališta sa spravama, tako da deca mogu da se igraju kada je lepo vreme i da ne sede u zatvorenom prostoru.

Ovoj maloj svečanosti, pored predstavnika lokalne samouprave prisustvovali su i roditelji dece, koji su sa svojom decom podela radost.

  

Postavio: Srbobran.net dana 2016.04.22

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 67
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen