Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

SAKRIVAJU, ILI POSTAVLJAJU SAOBRAĆAJNE ZNAKE?!


Hitan sastanak povodom postavljanja vertikalne signalizacije u Zmaj Jovinoj ulici danas je sazvao predsednik opštine Neško Čestić.


U petak izvođač radova DOO Boja iz Sombora uradila je postavljanje saobraćajnih znakova u Zmaj Jovinoj ulici. Problem nije što su znakovi postavljeni, jer planirano je odlukom SO Srbobran da se ova ulica otvori za saobraćaj, nego kako smo čuli, problem je kako i gde su postavljeni.

Zbog toga je predsednik opštine Srbobran zatražio odgovor od nadležnih u lokalnoj samoupravi koji su na bilo koji način povezani sa ovim poslom.

Nakon sastanka za medije izjave su dali Miroslav Karać, dojučerašnji direktor Direkcije za izgradnju i urbanizam opštine Srbobran, koja je naručilac ovog posla, komunalni inspektor Nada Nađ čija služba je uočila nepravilnosti i Đorđe Džekov predsednik Saveta za bezbednost u saobraćaju.

Poslušajte tonski zapis u kome najpre govori Nada Nađ, potom Miroslav Karać i na kraju Đorđe Džekov:

Fotografije koje vidite dobili smo od komunalne službe opštine Srbobran.

Za naš portal Neško Čestić, predsednik opštine, vidno revoltiran što je posao saobraćajne signalizacije urađen na ovaj način, kazao je da on u toku sutrašnjeg dana očekuje da se sve nepravilnosti otklone, da se posao koji je naručen i dogovoren uradi korektno i profesionalno i da ne prihvata da za ovaj nemar niko nije odgovoran. Da li se radi o namernom sabotiranju, ili je aljkavost izvođača radova u pitanju, to je tema o kojoj će se posebno razgovarati, rekao je Čestić i dodao da će opština učiniti sve kako bi se volja građana ispoštovala i ova ulica što pre otvorila za saobraćaj. Ujedno pohvalio je rad komunalne inspekcije koja je radove zaustvaila kada su videli šta i kako se radi.

Podsetićemo pre izvesnog vremena upravo zbog postavljanja vertikalne signalizacije Srbobran je dospeo u humorističku emisiju "Veče sa Ivanom Ivanovićem" na TV PRVA. Povod da se Srbobran nađe u ovoj emisiji kao tema, bilo je dupliranje znakova, koje je u svojoj izjavi za medije pomenuo Đorđe Džekov, član Opštinskog veća i predsednik komisije za bezbednost u saobraćaju.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2016.12.26   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 58
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen