Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

SAT TRAKT UGASIO PRVU TV, B92 I HAPPY TV!


Nakon gašenja tri kanala Sport kluba, novo neprijatno iznenađenje ponovo je stiglo za korisnike kablovske televizije. Lokalni kablovski operater ukinuo je reemitovanje čak tri nacionalna tv kanala...


 U saopštenju Sat-trakta koji je objavljeno na internet stranici te firme navodi se da je „SAT-TRAKT od zastupnika TV kanala PRVA, B92, HAPPY i KOPERNIKUS dobio obaveštenje o drastičnoj promeni uslova za reemitovanje programa navedenih kanala.

- Koristimo priliku da Vas obavestimo da činimo maksimalne napore kako bismo postigli dogovor kojim bi omogućili da navedeni TV kanali ostanu deo naše ponude.

Dalje u ovom kratkom saopštenju se kaže:

Novi kanali koje ćete moći pratiti počev od 26. decembra 2016. godine su:

- History HD
- H2 HD
- CBS Reality
- Comedy Central Extra
- Stingray iConcert HD
- Stingray Brava HD
- Stingray DJazz HD
- Cinemax 1 HD
- Cinemax 2 HD
- GINX TV
- Hram TV
- Srpska Naučna TV
- Klasik TV

Od 26.12. ekran je crn na kanalima gde su se do sada nalazili B92, Prva tv...

Inače Sat-trakt je svim korisnicima usluga čestitao božićne i novogodišnje praznike i otvorio za slobodno gledanje tri HBO kanala. To inače rade u vreme novogodišnjih praznika.

Za kraj evo vesti koja se naslanja na predhodnu vest, a prikazana je u odgovarajućem televizijskom formatu "Lud, zbunjen, normalan", pa pošto niste u prilici da pratite više ovaj tv format, vest prenosimo integralno:

Kako saznajemo, na osnovu istraživanja Instituta za istraživanje masovnih medija iz Masačusetsa i ankete koju su sproveli u našoj opštini, a kako javlja ugledni internet portal dfgjhfdlgskjsdf.com čak 98.6% korisnika kablovske televizije izrazilo je svoje veliko zadovoljstvo pre svega uvođenjem novih kanala kao što su Hram TV, Srpska Naučna TV, Klasik TV, a naročito Stingray DJazz HD i ništa manje zadovoljstvo gašenjem Prve tv, B92 i Happy tv. Samo 1.4% ispitanika rekli su da nemaju ništa protiv gašenja nacionalnih tv kanala u ponudi kablovskog operatera, ali da su ipak očekivali veću ponudu kanala, tu pre svega misleći na nacionalne tv kanale iz nerazvijenih afričkih zemalja, jer je očigledno da ta vrsta programa nedostaje. Kako bi se rešio problem sa zanemarljivih 1.4% nezadovoljnih korisnika usluga kablovske televizije na direktnu intervenciju gospodina Izeta Fazlinovića, nadčovečanske napore ulaže kako bi se rešio ovaj problem vispreni Samir Fazlinović, tako da možemo očekivati pozitivno rešenje u vrlo kratkom roku.

S.N.

 

 

  

Postavio: Administrator dana 2016.12.27   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 55
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen