Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Ekonomija

IMATE IDEJU ZA POSAO, JAVITE SE!


Bespovratna sredstva u iznosu do 250.000 dinara u vidu opreme neophodne zа pokretanje ili unаprеđеnjе preduzetničke delatnosti


Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj u saradnji sa lokalnom nevladinom organizacijom ENECA organizuje informativnu kampanju “Pokreni se za posao”.

Program „Pokreni se za posao“ obezbeđuje podršku preduzetnicima u otpočinjanju ili unapređenju sopstvenog poslovanja kroz bespovratne donacije u opremi (u iznosu do 250.000 dinara), obezbeđivanje stručnih i poslovnih obuka i poslovno savetovanje. Osmi ciklus programa „Pokreni se za posao“ оtvоrеn je dо 31. januara 2017. gоdinе. Cilj Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj je da podrži razvoj preduzetništva u Srbobranu i da održavanjem prezentacije ukaže na mogućnosti za pokretanje i unapređenje malih ili porodičnih biznis ideja. Prezentacija programa biće održana u maloj sali Opštine Srbobran  17.01.2017.godine u 15:00h.

Pozivaju se svi zainteresovani građani koji imaju dobre ideje za pokretanje biznisa da dođu i uživo se informišu o programu.

Za dodatne informacije obratite se Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj Srbobran na telefon 021 730-020. 

Postavio: Administrator dana 2017.01.12   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Agrosimsa
Nijansa
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world