Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

BOŽIĆ BATA OBRADOVAO DECU NA BEGLUKU!


U organizaciji FK MLADOST RADOST, treću godinu zaredom organizovana je podela božićnih paketića za decu, uz druženje i Božić Batu koji je ove godine bio glavna zvezda i "Kod svaštara" došao u kočijama.


Veliki broj dece okupio se da proslavi Badnji dan, a uprava i navijači FK Mladost radost su se potrudili da raspoloženje bude praznično tako da je obezbeđena muzika i bina.

- Ove godine spremili smo oko 200 paketića. Svako dete koje je došlo na proslavu i ovo naše druženje dobilo je paketić od Božić Bate. Zahvalnost dugujemo lokalnoj samoupravi koja nam je finansijski pomogla, ali i svim roditeljima koji su doveli decu na ovu lepu proslavu, rekao je Slobodan Sekulić, igrač i član uprave fudbalskog kluba sa Rajčura i dodao:

- Nadamo se da će ovo druženje prerasti u tradiciju i da ćemo naredne godine okupiti još više dece. Svake godine sve nas je više, lepo se družimo, za najmlađe tu je topao čaj, imamo i kuvano vino za odrasle, tako da svako uz pesmu, igru i topli napitak može da se ugreje, iako je napolju temperatura ispod nule. Paketić od Božić Bate dobilo je svako dete bez obzira na veroispovest i nacionalnost. Kod nas su svi dobrodošli i u tom smislu pokušavamo da budemo pozitivan primer.  

Postavio: Administrator dana 2017.01.06   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 63
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen