Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

HVALA NA POVERENJU!


Prošla godina Srbobran.net-u donela je rekordnu posećenost. Ove godine u februaru punimo deset godina. Izgleda da smo uspeli ono šta mnogi nisu verovali, a to je da izgradimo poverenje i da nam posetioci veruju. To dokazuje statistika za prošlu godinu.


Od svih portala koji se bave događajima u Srbobranu, naš portal poslovično, godinama unazad, ima najbolji rang na najpoznatijem svetskom sajtu, alexa.com. koji se bavi rangiranjem na interenetu. Trenutna pozicija koju u svetskim razmerama zauzima Srbobran.net je 1.824.295, a na nivou Srbije 6.901. Drugoplasirani portal koji ima u svom imenu Srbobran u svetskim razmerama pozicioniran je na 3.224.952 mesto, a u Srbiji je rangiran kao 19.749.

Tokom 2016.godine Srbobran.net je zabeležio ukupno 707.283 autentičnih poseta, a otvoreno je ukupno 5.615.339 stranica.

Najposećeniji su bili jul i decembar prošle godine. U julu Srbobran.net je posetilo 82.600 posetilaca, a u decembru 102.884, što znači da  smo prosečno imali 3,318 posetilaca dnevno.  Broj otvorenih stranica je bio najveći u julu, ukupno 617.285, dok je u decembru 2016. taj broj iznosi 564.714.

Na simboličan način u februaru ćemo obeležiti deset godina postojanja. Srbobran.net nikad ne bi bio to što jeste da nije Vas koji ste nam pružili poverenje i podržavali nas, ali i ukazivali na greške i prepoznali našu želju da budemo svakog dana bolji i sadržajniji. Posebnu zahvalnost dugujemo svima koji su aktivno sarađivali ovih deset godina sa nama. U poslednjih pet godina izgradili smo odličnu saradnju sa nevladinim sektorom, sa institucijama naše opštine, sa lokalnom samoupravom, tako da je naš portal pouzdan partner za koji izjave daju gotovo svi koji se nalaze u javnom životu.

Hvala Vam na poverenju i budite sa nama i u 2017.godini, a mi ćemo se potruditi da budemo uslužni servis i da istinite informacije, zanimljive životne priče i dalje stižu do vas, a Vama ćemo ostaviti mogućnost da ih ocenite. 

Autor portala Srbobran.net

Aleksandar Šijačić

  

Postavio: Administrator dana 2017.01.10   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

 

Komentari
U Mittwoch, 11.Jan 2017, 14:04 Poruka od: Momak iz Kaca | iz Split
Eto ja vam prvi čestitam 10 godišnjicu rada.
Pozdrav svim djelatnicima portala.

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 50
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen