Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Ekonomija

SRBOBRANSKA BRAZDA NAGRA─ÉENA DANAS NA POLJOPRIVREDNOM FAKULTETU!


Opštini Srbobran i manifestaciji Srbobranska brazda koja se 17 godina organizuje u Srbobranu pripala je danas izuzetna ─Źast da se na─Ĺe u društvu tri opštine koje su nagra─Ĺene od Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu i dobiju priznanje za kvaltet manifestacije koju organizuju.


Pored naše manifestacije i opštine priznanje za postignute rezultate u o─Źuvanju tradicije u ratarstvu, razvijanju takmi─Źarskog duha u proizvodnji i primeni savremenih nau─Źnih saznanja, su dobile još samo Privredna komora Srema iz Sremske Mitrovice, to jest organizacioni odbor takmi─Źenja zemljoradnika Srema i Agrarna unija opštine Kanji┼ża za Me─Ĺunarodni festival kukuruza.

 

 

 

Nagradu je u ime naše opštine i Srbobranske brazde koju godinama unazad organizuje Mesna zajednica Srbobran primio predsednik komisije za poljoprivredu MZ Srbobran, Vladimir Rankov, koji se zahvalio u ime svih dobitnika nagrada.

Nagrade najboljima uru─Źili su dekan poljoprivrednog fakulteta Nedeljko Tica i direktorka Departmana za ratarstvo i povrtarstvo Dragana Latkovi─ç. Izme─Ĺu ostalog ona je ocenila da je "nagra─Ĺena tradicija i manifestacije od velikog zna─Źaja za promovisanje poljoprivrede".

S.Š.

  

Postavio: Administrator dana 2017.02.02

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
O┼á ┼Żarko Zrenjanin U─Źa
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin